Libnet.ro
UNICEF

00:07

Gripa face noi victime in Romania! Bilantul a ajuns la 48 de morti

Antena3 Antena3,
Gripa face noi victime in Romania! Bilantul a ajuns la 48 de morti

Inca o persoana a murit din cauza gripei, numarul deceselor ajungand la 48, a informat, marti, Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile. Potrivit INSP, este vorba despre o femeie. continuă pe Antena3

Gripa face noi victime in Romania: 43 de oameni au murit

Gripa continua sa faca victime in Romania. Cel mai nou bilant facut public in urma cu putin timp a ajuns la 43 de oameni ucisi de boala. Autoritatile spun ca sunt luate masuri speciale in.

Gripa face noi victime. Numarul deceselor a ajuns la 43

Inca patru persoane au murit din cauza gripei. Printre acestea se afla si un barbat de 40 de ani care nu suferea de alte boli. Niciuna dintre victimele gripei nu era vaccinata.

Gripa face noi victime in Timis. Doua femei au murit in urma complicatiilor

Directia de Sanatate Publica Timis a anuntat doua noi decese inregistrate in judet datorita gripei. in cadrul Sistemului de supraveghere de rutina a infectiilor respiratorii si a gripei, la nivelul judetului Timis, in saptamana 21. 2019 au fost raportate: 2. 542 de cazuri.

Gripa face 4 noi victime, numarul deceselor ajungand la 43. Anuntul legat de epidemie, asteptat marti

Alte patru persoane au murit din cauza gripei, numarul deceselor ajungand la 43, a informat luni Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.

Gripa face prapad. Numarul total al deceselor ajunge la 47. Anuntul legat de epidemie, asteptat marti

Un bebelus in varsta de 11 luni, care avea mai multe malformatii si afectiuni, a murit la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara din cauza gripei. Numarul total al deceselor din cauza gripei a ajuns la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2662 seconds )