Libnet.ro
UNICEF

06:30

Gripa a LOVIT din nou in Capitala! Doua SPITALE au intrat in CARANTINA

B1 B1,
Gripa a LOVIT din nou in Capitala! Doua SPITALE au intrat in CARANTINA

O femeie din capitala, in varsta de 78 de ani, a fost rapusa de gripa, potrivit Institutului National de Sanatate Publica. Batrana era contaminata cu virus gripal tip A, in curs de subtipare,. continuă pe B1

Doua spitale din Capitala, in carantina din cauza cazurilor multe de gripa

Doua spitale din Capitala, respectiv Spitalul Clinic Victor Babes si Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals, au intrat in carantina din cauza numarului mare de cazuri de gripa,.

Wall Street a inchis din nou in scadere puternica; Dow Jones a inregistrat a doua cea mai mare scadere intr-o singura zi din istoria sa

Bursa de pe Wall Street a inchis din nou in scadere, joi, iar indicele Dow Jones a inregistrat a doua cea mai mare scadere din istoria sa, de 4,2%, in timp ce randamentele obligatiunilor au crescut, relateaza MarketWatch.

Un grup de crestini fundamentalisti anunta un protest la Muzeul Taranului Roman pentru a opri din nou difuzarea unui film: Ce mesaj au transmis reprezentantii muzeului

Un grup de crestini fundamentalisti incearca din nou oprirea difuzarii unui film la cinematograful de la Muzeul Taranului Roman. Asociatia Fratia Ortodoxa Sf. Mare Mucenic Gheorghe purtatorul de.

Bursa de la New York s-a prabusit din nou, bursele din Asia deschid in scadere. Ce spun analistii

Bursa din New York s-a prabusit dramatic, joi, pentru a doua oara in ultima saptamana. Indicele de reper al bursei, Dow Jones, a incheiat sedinta de tranzactionare cu o pierdere de 4,15 la suta. Si indicii.

BNR avertizeaza din nou asupra riscurilor cu privire la Bitcoin si alte monede virtuale: Sunt active speculative, extrem de volatile si riscante!

BNR sesizeaza cresterea interesului populatiei fata de monedele virtuale, in special Bitcoin, si avertizeaza cu privire la riscurile care deriva din lipsa reglementarilor si a supravegherii monedelor virtuale. Comunicatul bancii centrale vine in.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2098 seconds )