Libnet.ro
UNICEF

22:45

Groapa comuna cu cel putin 166 de cadavre, descoperita in raiul cartelurilor de droguri

B1 B1,
Groapa comuna cu cel putin 166 de cadavre, descoperita in raiul cartelurilor de droguri

O groapa comuna cu cel putin 166 de cadavre a fost descoperita in statul mexican Veracruz, zona afectata de violentelecartelurilor de droguri. Groapa comuna a fost gasita la inceputul lunii trecute, . continuă pe B1

Cel putin 166 de cadavre au fost descoperite ntr-o groapa comuna n Mexic

Cel putin 166 de cadavre au fost descoperite in Mexic, intr-o groapa comuna din statul Veracruz, afectat de violenta cartelurilor de droguri si unde numeroase descoperiri de acest tip au mai fost semnalate, a indicat ieri procurorul local citat de AFP, informeaza Agerpres.

Peste 150 de cadavre au fost descoperite intr-o groapa comuna. Mii de persoane, date inca disparute

Cel putin 166 de cadavre au fost descoperite in Mexic, intr-o groapa comuna din statul Veracruz, afectat de violenta cartelurilor de droguri si unde numeroase descoperiri de acest tip au mai fost semnalate, a.

Japonia, afectata un puternic taifun. Cel putin opt oameni au murit

Japonia a fost lovita de cel mai puternic taifun din ultimii 25 de ani. Cel putin opt oameni au murit, peste 160 sunt raniti iar peste 1,6 milioane de familii sunt lipsite de curent electric. Transportul aerian s.

Dublu atentat sinucigas. Cel putin 14 persoane au murit

Cel putin 14 persoane au fost ucise si alte 25 ranite miercuri in Afganistan in urma unui dublu atentat sinucigas comis intr-un cartier siit din Kabul, au anuntat responsabili afgani, transmite France.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )