Libnet.ro
UNICEF

01:05

Grosu, cel mai bun din echipa sa in ultima etapa a Saptamanii Internationale Coppi si Bartali

Online Sport Online Sport,
Grosu, cel mai bun din echipa sa in ultima etapa a Saptamanii Internationale Coppi si Bartali

Rutierul roman Eduard Grosu s-a clasat pe locul 14 in clasamentul tinerilor sub 23 ani la finalul cursei pe etape dedicata marilor ciclisti italieni Fausto Coppi si Gino Bartali, dupa ce a fost cel mai bun din echipa sa in ultima zi de competitie. continuă pe Online Sport

Victorie a opozitiei de dreapta in alegerile locale din Franta. Extrema dreapta obtine cel mai bun scor din istorie. Parisul va fi condus in premiera de o femeie primar

Dreapta franceza opozitie) este castigatoarea alegerilor locale al doilea tur) desfasurate duminica, obtinand 45,91 % din voturi, indica rezultatele oficiale partiale. Partidul Frontul National formatiune de extrema dreapta) confirma ascensiunea din primul tur al alegerilor, cu un scor de 6,84% - Frontul National va avea primari in 13 orase de peste 9. 000 de locuitori - in conditiile in care liderul partidului, Marine Le Pen, isi propusese victoria in cel putin zece orase. De altfel, scorul inregistrat de Frontul National este cel mai bun din istorie pentru extrema dreapta din Franta. Stanga franceza, aflata la putere, a obtinut un scor de 40,57%, considerat un esec, potrivit primelor rezultate oficiale partiale date publicitatii duminica seara.

Fotograful inconstient: Si-a pus capul la bataie pentru cel mai bun cadru

Inconstienta sau pasiune dusa la extrem?Un fotograf amator a vrut sa prinda cea mai buna imagine cat mai aproape de rutieri, duminica, in timpul clasicei belgiene Gent-Wevelgem, insa a riscat enorm punandu-si integritatea fizica in pericol. Vedeti mai jos ce pozitie a ales acesta pentru a prinde cel mai bun cadru.

Mircea Badea: Cristian Tudor Popescu este cel mai bun misionar

Mircea Badea a comentat, joi, in cadrul emisiunii in Gura Presei un articol din mass media, despre candidatura lui Mircea Diaconu la europarlamentare. Daca as fi ateu, de ala convins, ateu ca Nietzsche, mai ateu.

Electrolux Romania ofera un stagiu de practica platit la Aira Design Studio celui mai bun ...

In acest an, studentii romani au un motiv in plus sa participe la renumita competitie internationala de design - Electrolux Design Lab 2014. Un stagiu de practica platit in valoare de 500 de euro la Aira Design Studio este premiul pe care Electrolux Romania il va oferi studentului care inscrie in concurs cel mai bun proiect romanesc. La nivel national, Electrolux Romania incurajeaza studentii romani de la design sau a celor care studiaza intr-un domeniu conex si au in curricula materii cu .

Rompetrol Well Services estimeaza cel mai mic profit net din ultimii 8 ani

Rompetrol Well Services PTR) estimeaza pentru acest an un profit net de 12,6 milioane lei, cel mai mic din ultimii opt ani si de peste doua ori mai redus fata de castigul inregistrat anul trecut, ca urmare a scaderii veniturilor cu peste 10%, spre.

Liverpool a trecut pe primul loc in Anglia, dupa 4-0 cu echipa lui Chiriches. Suarez, cel mai bun marcator intr-un sezon din istoria cormoranilor

Liverpool a profitat de esecul neasteptat al lui Chelsea, 0-1 cu Crystal Palace si egalul lui City cu Arsenal 1-1) si a trecut pe prima pozitie in Anglia. Si cu ajutorul masinii de goluri Luis Suarez, care a doborat un record care-i apartinea de 18 ani lui Robbie Fowler.

Productii si cresteri-record la toate culturile in 2013, cel mai bun an agricol al Romaniei postdecembriste

Productia de cereale pentru boabe a crescut cu 63,9% fata de anul precedent, la porumb boabe de doua ori), orz si orzoaica +39,8%), grau +31,2%) si ovaz +16,6%),arata statisticile oficiale.

Ministrul pentru Energie: Companiile de stat trebuie sa lupte sa obtina un pret mai bun ...

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, a declarat intr-un interviu pentru Agerpres ca firmele romanesti de stat trebuie sa negocieze cu Gazprom pentru a obtine termeni contractuali mai buni pentru gazele de import. InterAgro, cel mai mare consumator de gaze din tara, detinut de omul de afaceri Ioan Niculae, a obtinut discounturi foarte mari de la Gazprom, in conditiile in care reprezentantii companiei s-au dus, au negociat si s-au zbatut pentru acest lucru. In schimb, .

Ponta: Romania avea cel mai mic pret din UE la carburant, dar acciza asigura finantare pe termen lung

Romania avea cel mai mic pret la benzina dintre tarile UE si ocupa locul 23 la pretul pe motorina, inaintea introducerii accizei la carburant, dar prin aceasta masura se doreste o finantare pe termen lung.

Dhafer Youssef prezinta pe 10 Aprilie in concert la Sala Radio cel mai recent album al sau: Birds Requiem

Pe 10 Aprilie 2014, Dhafer Youssef prezinta la Sala Radio al patrulea album, intitulat Birds Requiem, cel mai recent material discografic al sau, la care a contribuit si celebrul trompetist norvegian Nils Petter Molvaer. Povestea incepe in Tunisia anilor 70 unde micul Dhafer Youssef isi construieste singur propriul oud, un instrument muzical traditional arab. La 19 ani ajunge la Viena unde isi continua studiile muzicale si devine un virtuoz al acestui instrument, considerat stramosul chitarei acustice.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )