Libnet.ro
UNICEF

16:15

Gruparea &171;Statul Islamic &187; cumpara armament din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gruparea &171;Statul Islamic &187; cumpara armament din Romania

Gruparea terorista Statul Islamic este pe punctul sa achizitioneze munitie in valoare de 300 de milioane de dolari din Romania, a acuzat recent Hakim Zamili, presedintele Comisiei parlamentare irakiene pentru Securitate si Aparare, insa ambasadorul Romaniei in Irak, Iacob Prada, a negat informatiile. continuă pe Ziarul Bursa

Acuzatii grave din partea unui deputat irakian: Gruparea Statul Islamic cumpara armament din Romania. Ambasadorul roman neaga

Un deputat irankian face acuzatii extrem de grave, acesta avertizand ca gruparea terorista Statul Islamic este pe punctul de a achizitiona munitie in valoare de 300 de milioane de dolari din Romania. Ambasadorul.

Gruparea jihadista Statul Islamic l-a ars de viu pe pilotul iordanian tinut ostatic

Gruparea jihadista Statul Islamic a difuzat marti o inregistrare video cu un barbat care este ars de viu intr-o cusca si despre care afirma ca este pilotul iordanian capturat dupa prabusirea unui avion.

Gruparea jihadista Statul Islamic a anuntat intr-o inregistrare video ca l-a decapitat pe ostaticul japonez Kenji Goto

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) a anuntat ca l-a decapitat pe ostaticul japonez Kenji Goto, potrivit unei inregistrari video postate sambata, informeaza BBC si USA Today.

Gruparea jihadista Statul Islamic a anuntat, intr-o inregistrare video, ca l-a decapitat pe ostaticul japonez Kenji Goto

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) a anuntat ca l-a decapitat pe ostaticul japonez Kenji Goto, potrivit unei inregistrari video postate sambata, informeaza BBC si USA Today.

Japonia: Autoritatile anunta ca negocierile cu gruparea Statul Islamic pentru eliberearea ostaticului nipon au intrat in impas

Ministrul-adjunct al afacerilor externe al Japoniei, Yasuhide Nakayama a anuntat ca negocierile cu grupul jihadist Statul Islamic, care ameninta sa ucida un pilot iordanian si un jurnalist japonez pe care ii.

Ce este Statul Islamic: cum functioneaza si de unde are bani cea mai periculoasa grupare terorista din lume

Ce este Statul Islamic? Cunoscuta si ca Statul Islamic in Irak si Levant SIIL), organizatia jihadista s-a impus in ultimul an drept cea mai periculoasa grupare terorista din lume. Jihadistii din organizatia numita initial Statul Islamic in Irak si Siria au reusit sa captureze parti insemnate din nordul Irakului si exista suspiciuni ca gruparea terorista controleaza acum si rebelii din Siria.

Statul Islamic, noi amenintari la adresa Frantei

Grupul fundamentalist Statul Islamic a lansat noi amenintari la adresa Frantei, sustinand, intr-o inregistrare video difuzata astazi pe forumuri islamiste si jihadiste, ca are mii de adepti gata de atac in aceasta tara, transmite AFP.

Statul Islamic a difuzat o inregistrare video in care un pilot militar iordanian este ars de viu. Iordania va executa jihadista irakiana incarcerata pe care voia sa o elibereze in schimbul pilotului

Militantii gruparii teroriste Statul Islamic au difuzat marti o inregistrare video care arata, sustin acestia, un pilot militar iordanian capturat in decembrie 2014 fiind ars de viu, transmite Reuters. Serviciile de informatii americane verifica autenticitatea inregistrarii.

Statul Islamic, noi AMENINTARI la adresa Frantei. Musulmanii indemnati sa ii ia la tinta pe cei care au defilat la marsul solidaritatii

Grupul Statul Islamic a formulat noi amenintari impotriva Frantei, sustinand, intr-o inregistrare video difuzata marti pe forumuri islamiste si jihadiste, ca are mii de adepti in aceasta tara si ca .

Grupul Statul Islamic lanseaza noi amenintari la adresa Frantei

Grupul Statul Islamic a formulat noi amenintari impotriva Frantei. Membri ai gruparii apar intr-o inregistrare video, difuzata pe forumuri islamiste si jihadiste, sustinand ca au mii de adepti in Franta si.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )