Libnet.ro
UNICEF

18:30

Gruparea Mobila de Jandarmi din Cluj are comandant nou

Adevărul Adevărul,
Gruparea Mobila de Jandarmi din Cluj are comandant nou

Gruparea Mobila de Jandarmi ,,Stefan Cicio-Pop din Cluj-Napoca are un nou comandant. Este vorba de colonelul Sebastian-Florin Clitan care a dat concurs in aprilie pentru ocuparea acestui post. continuă pe Adevărul

RBL are un nou board, condus de Dragos Rosca

Comunitatea de antreprenori, manageri si profesionisti romani din diverse domenii, Romanian Business Leaders RBL) are un nou board, condus de Dragos Rosca, presedinte Delta Asset Invest, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Biciclistii din Cluj, mars al tacerii, miercuri seara, pentru victimele accidentelor rutiere

Biciclistii clujeni organizeaza miercuri seara un mars al tacerii, pentru a atrage atentia asupra existentei lor in trafic si in memoria biciclistilor ajunsi victime ale accidentelor rutiere, scrie Actual de Cluj.

Clubul miliardarilor din Romania are inca trei membri. Cine sunt acestia

In clubul miliardarilor din Romania au intrat, in 2016, reteaua de bricolaj Dedeman Bacau, cea mai mare companie antreprenoriala din tara, controlata de fratii Adrian si Dragos Paval, gr.

VIDEO Un mic atol nelocuit din Pacific are cea mai mare densitate de gunoaie din lume, fiind poluat cu 38 de milioane de bucati de plastic

Unul dintre cele mai izolate locuri din lume, un atol de corali nelocuit este si unul dintre cele mai poluate locuri de pe glob, scrie Guardian.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )