Libnet.ro
UNICEF

01:05

Grupul american Delphi Packard inchide fabrica din Caras-Severin unde lucreaza 700 de angajati

Hotnews Hotnews,
 Grupul american Delphi Packard inchide fabrica din Caras-Severin unde lucreaza 700 de angajati

Delphi Packard, grup american prezent cu unitati de productie locale de peste 15 ani, a anuntat ca va inchide fabrica de la Moldova Noua unde lucreaza 698 de angajati. In 2016 compania a avut o cifra de afaceri de 378 milioane lei, scrie publicatia locala caon. ro. Moldova Noua este situat oe clisura Dunarii, are 13. 000 de angajati si Delphi, care a deschis fabrica in 2013, era cel mai mare angajator. Delphi a facut concedieri masive la Moldova Noua unde lucrau peste 2. 000 de oameni in 2016. continuă pe Hotnews

Cel mai important angajator din Clisura Dunarii inchide fabrica din lipsa de angajati

Reprezentantii companiei Delphi Packard au anuntat ca inchid fabrica de la Moldova Noua Caras-Severin), unde sunt angajate 698 de persoane.

ALARMAT! Prima fabrica din domeniul componentelor auto care se inchide in Romania. Sute de angajati vor fi someri

Un numar de 698 de persoane vor ramane fara loc le munca dupa ce fabrica Delphi Packard din orasul Moldova Noua, judetul Caras-Severin se va inchide la sfarsitul lunii viitoare. Fabrica va fi inchisa.

Numarul somerilor, in crestere. inca o fabrica din Romania se va inchide curand

Fabrica Delphi Packard din orasul Moldova Noua, judetul Caras-Severin, in care lucreaza aproape 700 .

Vodafone confirma ca discuta cu Liberty Global, patronul UPC Romania, posibila achizitie a unor operatiuni detinute de grupul american pe piata europeana

Grupul britanic Vodafone a confirmat vineri, 2 februarie, ca este intr-o faza initiala a discutiilor cu grupul american Liberty Global, patronul UPC Romania, privind posibila achizitie a anumitor active telecom detinute de americani pe piata europeana. In Romania, Vodafone, al doilea mare operator local de comunicatii mobile, ar avea nevoie de serviciile fixe ale UPC, al doilea mare operator de comunicatii prin cablu, pentru a furniza servicii convergente fix-mobil si a concura astfel cu ceilalti mari operatori.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )