Libnet.ro
UNICEF

14:30

Grupul de Comunicare Strategica: Numarul cazurilor de decese cu Covid-19 a urcat la 421

Hotnews Hotnews,
 Grupul de Comunicare Strategica: Numarul cazurilor de decese cu Covid-19 a urcat la 421

Numarul pacientilor romani decedati din cauza coronavirusului a urcat la 421, potrivit unui anunt facut de Grupul de Comunicare Strategica. Sambata au fost confirmate alte 4 decese, pacientii avand varsta cuprinsa intre 49 si 76 de ani. Toti cei patru pacienti aveau conditii medicale pre-existente - boli cardiovasculare, renale sau de alta natura. Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus a ajuns sambata in Romania la 8. 418, dupa anuntarea a 351 de noi cazuri. continuă pe Hotnews

Grupul de Comunicare Strategica n-a inclus in statisticile cu personal medical infectat 18 cazuri confirmate in Arges

Grupul de Comunicare Strategica nu a inclus in informarile privind cazurile de personal medical infectat cu noul coronavirus 18 cazuri inregistrate in Arges si confirmate oficial de Prefectura Arges.

Grupul de Comunicare Strategica respinge acuzatiile din Parlament cum ca ar fi cerut o derogare de la Conventia Europeana a Drepturilor Omului

Grupul de Comunicare Strategica a transmis joi un comunicat de presa in care respinge acuzatiile unor membri ai Parlamentului cu privire la presupusa suspendare discretionara a drepturilor si libertatilor cetatenesti in contextul instituirii starii de urgenta. Autoritatile adauga ca nu au cerut o derogare de la Conventia Europeana a Drepturilor Omului in acest sens si a a transmis catre politicieni sa evite promovarea informatiilor false.

CORONAVIRUS |Grupul de Comunicare Strategica, despre declaratiile unor parlamentari privind presupusa suspendare a drepturilor si libertatilor: Lupta cu pandemia de COVID-19 nu trebuie politizata

Grupul de Comunicare Strategica face precizari cu privire la presupusa suspendare discretionara a drepturilor si libertatilor cetatenesti in contextul instituirii starii de urgenta. Asta in.

Grupul de Comunicare Strategica: 40 de calaraseni au fost confirmati cu COVID-19

De la intrarea in vigoare a Ordonantei Militare nr. 2 si pana in prezent, au fost plasate in carantina institutionalizata 2. 091 de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare. De asemenea, 109 de persoane aflate in carantina au parasit locatia in care au fost plasate, pentru acestea fiind dispusa masura carantinarii pentru o noua perioada de 14 zile. in judetul Calarasi au fost confirmte 40 de cazuri de infectie cu COVID-19.

Numarul cazurilor de personal medical infectat cu noul coronavirus a ajuns la 981. Suceava, pe primul loc

Potrivit raportarilor primite de catre Institutul National de Sanatate Publica din teritoriu, numarul cazurilor de personal medical infectat cu Covid-19 a ajuns la 981. La Suceava, numarul a trecut de 460.

Avertismentul OMS pentru Europa: Nori negri plutesc deasupra continentului. Urmeaza saptamani critice, numarul cazurilor s-a dublat in 10 zile

Europa este in prezent centrul pandemiei de COVID-19, cu aproape un milion de cazuri, iar urmatoarele saptamani vor fi critice, a declarat joi Hans Kluge, directorul regional al Organizatiei Mondiale a Sanatatii. El a insistat ca nu este cazul unei relaxari in contextul in care in ultimele zile numarul de imbolnaviri s-a dublat, iar norii negri ai furtunii plutesc deasupra continentului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )