Libnet.ro
UNICEF

13:30

Grupul Digi doneaza catre mai multe spitale din tara echipamente medicale de peste 1,6 milioane EUR si un laborator de testare RealTime PCR

Adevărul Adevărul,
Grupul Digi doneaza catre mai multe spitale din tara echipamente medicale de peste 1,6 milioane EUR si un laborator de testare RealTime PCR

Grupul Digi va dona catre Ministerul Sanatatii si municipalitatile din Bucuresti, Brasov, Constanta, Craiova, Oradea si Timisoara, 60 de kituri pentru ventilare mecanica, indispensabile in tratamentul cazurilor critice de COVID-19, aflate la terapie intensiva. continuă pe Adevărul

Grupul Digi doneaza catre mai multe spitale din tara echipamente medicale de peste 1,6 milioane de euro si un laborator de testare RealTime PCR

Grupul Digi a anuntat miercuri ca va dona 60 de kit-uri de ventilare mecanica a pacientilor infectati cu COVID-19 catre Ministerul Sanatatii si catre primariile din Bucuresti, Brasov, Constanta, Craiova, Oradea si Timisoara, De asemenea, a achizitionat si echipamente pentru doua laboratoare de testare COVID-19 prin metoda Real Time PCR, fiecare in valoare de peste 300. 000 lei.

Grupul DIGI doneaza catre mai multe spitale din tara echipamente medicale de peste 1,6 milioane de euro si un laborator de testare RealTimePCR

Grupul DIGIRCSRDS a anuntat miercuri ca va dona catre Ministerul Sanatatii si municipalitatile din Bucuresti, Brasov, Constanta, Craiova, Oradea si Timisoara, 60 de kituri pentru ventilare mecanica, indispensabile in tratamentul cazurilor critice de COVID-19, aflate la terapie intensiva. Acestea includ ventilatoare, infuzomate, injectomate, monitoare, ecografe, paturi. Echipamentele, in valoare de peste 1,6 milioane euro, au fost cumparate de companie direct de la producatorul MinRay si vor ajunge in Romania in etape, pe parcursul lunilor mai si iunie 2020.

Unifarm admite ca a livrat masti periculoase in mai multe spitale: Am stopat distributia lor

Compania Unifarm confirma ca a distribuit masti periculoase catre mai multe spitale si sustine ca, in 98% dintre unitatile medicale, acestea au fost deja inlocuite.

Masti neconforme la mai multe spitale. Autoritatile au trimis o alerta in legatura cu mastile FFP2 Daddy Baby

Compania Nationala Unifarm SA precizeaza ca a cerut retragera de urgenta a mastilor FFP 2 - Daddy Baby pe care le-a livrat la spitalele din Romania, dupa ce o alerta in acest sens a fost emisa de autoritati.

Camera Deputatilor a respins proiectul UDMR care facea limba maghiara obligatorie in mai multe zone din Romania

Camera Deputatilor a respins, miercuri, proiectul legislativ care obliga autoritatile locale din Romania sa foloseasca in mod oficial, in comunitatile in care o minoritate nationala reprezinta peste 20%.

O asociatie din Constanta a facut donatii de peste 200 de mii de euro pentru spitalele din mai multe localitati

De la izbucnirea crizei COVID-19 in Constanta 11 martie), Asociatia Daruieste Aripi a donat mai multor spitale din tara echipamente de protectie si alte lucruri necesare in valoare de peste 200. 000 de euro.

ANM: Urmeaza ploi abundente in cea mai mare parte a tarii. Mai multe judete au intrat sub cod galben

Meteorologii anunta ca in urmatoarele 48 de ore vor fi precipitatii abundente si vijelii in cea mai mare parte a tarii. Potrivit ANM, instabilitatea atmosferica va predomina in mai multe judete si se.

Toti turistii ar putea fi testati pentru coronavirus cand intra in statiunile de pe litoral. George Niculescu, prefectul judetului Constanta, a explicat ca sunt luate in calcul mai multe masuri

George Niculescu, prefectul judetului Constanta, a explicat ca autoritatile iau in calcul mai multe masuri pentru a preveni si limita raspandirea COVID-19 pe litoralul romanesc, iar una dintre ele este.

Inundatii in mai multe localitati dupa ploile abundente de luni dupa-amiaza

Ploile torentiale cazute luni dupa-amiaza in judetul Calarasi au creat probleme in mai multe localitati. Pompierii militari au fost alertati sa intervina pentru evacuarea apei care a inundat zeci de gospodarii.

Un sofer incepator a facut tandari doua garduri si s-a rasturnat de mai multe ori

Lipsa experientei la volan si-a spus cuvantul, in cazul unui tanar de 18 ani. Acesta a produs un accident grav in comuna damboviteana Baleni, seara trecuta. S-a rostogolit cu masina de mai multe ori si a distrus si doua garduri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )