Libnet.ro
UNICEF

13:15

Grupul Digi a imprumutat 140 milioane euro pentru a finanta achizitia operatorului de telecomunicatii din Ungaria

Adevărul Adevărul,
Grupul Digi a imprumutat 140 milioane euro pentru a finanta achizitia operatorului de telecomunicatii din Ungaria

RCS RDS si DIGI Tavkozlesi es Szolgaltato Korlatolt Felel337;sseg369; Tarsasag au contractat un imprumut de 200 milioane euro de la Citibank N. , London Branch si ING Bank N. , din care 60 milioane euro sunt destinate pentru scopuri generale corporative ale societatii. continuă pe Adevărul

DIGI s-a imprumutat cu 200 milioane de euro pe o perioada de 12 luni pentru achizitia operatorului de telecomunicatii Invitel din Ungaria si pentru alte scopuri generale

Grupul DIGI, controlat de miliardarul oradean Zoltan Teszari, a anuntat luni pe bursa ca, in data de 13 octombrie, a incheiat un imprumut pe termen scurt 12 luni) in valoare de 200 milioane de euro cu un sindicat bancar format din Citibank, London Branch si ING Bank. Din acest imprumut, 140 de milioane de euro a fost folosita pentru finantarea achizitiei operatorului de telecomunicatii din Ungaria, Invitel Tavkozlesi Zrt. , de catre Digi Kft. subsidiara RCSRDS din Ungaria), tranzactie anuntata in de 21 Iulie 2017. Suma de 60 de milioane de euro va fi folosita pentru scopuri generale corporative ale grupului DIGI.

Digi imprumuta 200 mil. euro pentru a cumpara un operator din Ungaria

Digi Communications a anuntat luni ca, pe 13 octombrie, RCSRDS, impreuna cu subsidiara din Ungaria, DIGI Tavkozlesi es Szolgaltato Korlatolt Felelossegu Tarsasag Digi Kft. ), si.

Proiectul RO-NET de 85 milioane de euro pentru informatizarea zonelor sarace din Romania, in atentia procurorilor DIICOT

Procurorii DIICOT au solicitat, saptamana trecuta, Ministerului Comunicatiilor o serie de informatii si documente legate de implementarea retelei de internet de mare viteza Ro-Net, proiect in valoare de peste 85,5 milioane de euro, finantat cu fonduri UE, au precizat pentru HotNews. ro surse apropiate situatiei, informatie confirmata luni, 16 octombrie, de Ministerul Comunicatiilor. DIICOT, Structura Centrala, a facut o solicitare la Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, in vederea transmiterii unor informatii. Va rugam sa va adresati DIICOT pentru detalii, se arata in raspunsul Ministerului.

Proiectul RO-NET de 85 milioane de euro pentru informatizarea zonelor sarace din Romania, in atentia DIICOT

Proiectul de 85,5 milioane de euro, pentru implementarea retelei de Internet de mare viteza Ro-Net, a intrat in vizorul DIICOT. Procurorii au solicitat, saptamana trecuta, Ministerului.

CFR SA are combustibil pana la sfarsitul anului: A cumparat motorina de aproape 2,4 milioane euro de la Rompetrol Downstream

Compania de transport pe calea ferata ar putea suplimenta contractul cu o cantitate de 1. 350 de tone de motorina Euro 5, in cuantum de circa 6,35 milioane de lei 1,4 milioane euro), pentru perioada ianuarie - aprilie 2018.

Proiectul RO-NET de 85 milioane de euro pentru informatizarea zonelor sarace din Romania, in atentia procurorilor DIICOT

Procurorii DIICOT au solicitat, saptamana trecuta, Ministerului Comunicatiilor o serie de informatii si documente legate de implementarea retelei de internet de mare viteza Ro-Net, proiect in valoare de peste 85,5 milioane de euro, finantat cu fonduri UE, au precizat pentru HotNews. ro surse apropiate situatiei. Informatia a fost confirmata luni, 16 octombrie, de Ministerul Comunicatiilor.

Cinci indici BVB au inchis in teritoriu negativ, lichiditatea fiind de 7 milioane euro

Cinci din indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ in prima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 32,54 milioane de lei 7,09 milioane de euro), in crestere fata de rulajul inregistrat vineri 5,02 milioane de euro).

Lucrarile la reteaua de fibra optica NetCity au fost reluate: Se estimeaza ca pana in 2020 reteaua se va dubla la peste 1800 kilometri, iar Primaria va incasa venituri anuale de peste doua milioane euro

Primaria Municipiului Bucuresti si Netcity Telecom si-au propus ca lucrarile la reteaua edilitara de fibra optica, finantata exclusiv de Netcity din fonduri private, sa continue intr-un ritm sustinut in 2017 si in anii urmatori, a anuntat luni NetCity Telecom, operatorul retelei subterane de fibra optica. Compania estimeaza ca pana in 2020 investitia privata va creste cu peste 30 milioane de euro, depasind la acel moment 70 milioane de euro, lungimea retelei urmand sa se dubleze la peste 1800 de kilometri, iar veniturile Primariei Bucuresti incasate din redevnta platita de NetCity telecom vor ajunge la peste 2 milioane de euro pe an.

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 5 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 23,03 milioane de lei 5,01 milioane de euro), in crestere fata de rulajul de ieri 4,51 milioane de euro).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )