Libnet.ro
UNICEF

12:30

Grupul MOL a raportat o pierdere neta de 152 de milioane de dolari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Grupul MOL a raportat o pierdere neta de 152 de milioane de dolari

Grupul MOL a inregistrat, in primele trei luni ale anului, o pierdere neta de 152 de milioane de dolari, in timp ce cheltuielile de capital au fost reduse cu peste 25%, arata rezultatele financiare ale companiei, publicate joi. continuă pe Ziarul Bursa

Grupul MOL a raportat un pierdere neta de 152 de milioane de dolari

Grupul MOL a inregistrat, in primele trei luni ale anului, o pierdere neta de 152 de milioane de dolari, in timp ce cheltuielile de capital au fost reduse cu peste 25%, arata rezultatele financiare ale companiei, publicate joi.

Nou fond de 157 milioane dolari pentru investitii in startup-uri tech

Startup-urile IT din Europa vor putea obtine finantari de capital de risc printr-un nou fond de investitii, de 157 milioane de dolari, lansat recent. Runa Capital Fund III cauta startup-uri in Europa si SUA.

Un site de telefoane SH a primit o finantare de 120 milioane dolari

Afacerile cu telefoane mobile second hand, reconditionate prind viteza la nivel international, iar acum un site francez pe care se vand gadget-uri la mana a doua a primit o runda de finantare de 120 de milioane de dolari.

VIDEO Elon Musk isi vinde casele. Cum arata vilele pentru care cere in total aproape 40 milioane dolari

Elon Musk a inceput sa isi vanda casele, asa cum a anuntat vineri pe Twitter. Doua dintre proprietati au fost scoase la vanzare pentru 30, respectiv 9,5 milioane de dolari. Ambele vile de lux sunt situate in exclusivitul cartier Bel Air din Los Angeles.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )