Libnet.ro
UNICEF

07:16

Grupul Toyota a vandut anul trecut cele mai multe masini la nivel global, urmat de GM si Volkswagen

B1 B1,
Grupul Toyota a vandut anul trecut cele mai multe masini la nivel global, urmat de GM si Volkswagen

Toyota a vandut anul trecut aproape 10 milioane de autovehicule, cel mai mult la nivel global pentru al doilea an consecutiv, fiind urmat de General Motors SUA) si Volkswagen Germania). Pentru 2014, Toyota. continuă pe B1

Grupul Toyota a vandut anul trecut cele mai multe masini la nivel global, urmat de GM si Volkswagen

Toyota a vandut anul trecut aproape 10 milioane de autovehicule, cel mai mult la nivel global pentru al doilea an consecutiv, fiind urmat de General Motors SUA) si Volkswagen Germania). Pentru 2014, Toyota.

Grupul Toyota a vandut anul trecut cele mai multe masini la nivel global

Grupul japonez Toyota a vandut anul trecut aproape 10 milioane de autovehicule si ocupa primul loc la nivel global pentru al doilea an consecutiv, informeaza Mediafax. Cu 9,98 milioane de autovehicule vandute,.

10 milioane de autovehicule. Grupul auto care a vandut cele mai multe masini in lume

Grupul nipon Toyota a vandut anul trecut aproape 10 milioane de autovehicule, cel mai mult la nivel global pentru al doilea an consecutiv. Acesta este urmat de General Motors SUA) si Volkswagen Germania), iar pentru acest an estimeaza cresterea.

Oferte de munca pentru femei. Cele mai multe slujbe vacante sunt in industria textila

Din cele 250 de locuri de munca disponibile in aceasta saptamana, cele mai multe, 188, se gasesc in domeniul confectiilor textile. Femeile cu o calificare pentru confectioner imbracaminte, controlor calitate, tehnolog si calcator au cele mai multe sanse de angajare.

Dacia a vandut anul trecut 50 de masini pe ora

Vanzarile Dacia au crescut cu 19,3% anul trecut, la 429. 540 de autovehicule, principala piata fiind in continuare Franta, cu aproape 94. 000 de unitati, in timp ce in Romania livrarile au avansat cu 12,4%, la 24. 890 de unitati, echivalentul unei cote de piata de 31,6%. Mai exact, Dacia a vandut aproximativ 50 de masini pe ora in decursul anului trecut.

Dacia a vandut anul trecut aproape 430 de mii de automobile

Vanzarile Dacia au crescut, anul trecut, pentru prima oara din 2007, pana la aproximativ 430 de mii de exemplare, marca ajungand la o cota de piata in Romania de peste 31%, in acelasi timp cu o majorare puternica a vanzarilor in strainatate, in special in Europa Occidentala, anunta un comunicat transmis astazi redactiei.

Noi detalii despre starea ranitilor: Copilotul are cele mai multe leziuni.

Managerul Spitalului de Urgenta Cluj. Niciunul dintre cei trei medici nu doreste sa fie transferat in afara spitalului nostru. Spitalul va asigura in continuare suportul la cele mai inalte standarde. Dr. Natalia Hadau: Toti cei patru pacienti internati la noi sunt bine. Sunt la terapie intensiva. Au politraumatisme. Chiar daca mergeau pe picioare, nu inseamna ca nu aveau leziuni. Au leziuni toracice si de membre. Ranitii sunt evaluati zilnic. Nu sunt feriti de complicatii. Ranitii nu pot fi .

Numarul troienilor creati special pentru a strange cat mai multe date financiare a crescut de trei ori anul trecut, arata un raport Symantec

In primele noua luni ale anului 2013, numarul troienilor financiari, creati cu scopul de a aduna cat mai multe date financiare ale utilizatorilor, a crescut de peste trei ori, circa 1. 400 de institutii fiind afectate, arata un raport al Symantec care spune ca cele mai multe computere atacate au fost din SUA, Japonia, Marea Britanie si Germania.

Symantec: Peste 1.400 de institutii financiare atacate anul trecut cu troieni financiari

Doar in primele noua luni ale anului trecut, numarul troienilor financiari, creati cu scopul de a aduna cat mai multe date financiare ale utilizatorilor, a crescut de mai bine de trei ori, mai exact cu 337%, potrivit celui mai recent raport Symantec, The State of Financial Trojans 2013.

Bilantul ISU Dambovita pe 2013: 9.389 de situatii de urgenta, cu peste 1700 mai multe decat in 2012

Serviciul Mobil de Urgenta Reanimare si Descarcerare Dambovita a fost operationalizat incepand cu luna mai a anului trecut. Asta a facut ca serviciile profesioniste dambovitene sa actioneze mai multe situatii de urgenta, 9. 389, in anul 2013, fata de 7. 641 produse in anul 2012.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )