Libnet.ro
UNICEF

11:31

Grupul Verzilor, ingrijorat de situatia din Romania in privinta legilor justitiei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Grupul Verzilor, ingrijorat de situatia din Romania in privinta legilor justitiei

Copresedintele Grupului Verzilor/Alianta Libera Europeana din Parlamentul European, Philippe Lamberts, a declarat marti, la Strasbourg, ca grupul politic pe care il reprezinta este profund ingrijorat de situatia din Romania in privinta justitiei,. continuă pe Wall-Street Ro

Todorel Toader spune ca este convins ca exista dezinformari la nivel european privind situatia din Romania

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat marti ca este convins ca, la nivel european, exista dezinformari cu privire la situatia din Romania, informeaza Agerpres. Aflat la Strasbourg, unde a.

Tudorel Toader, convins ca exista dezinformari la nivel european in legatura cu situatia din Romania

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, s-a declarat convins marti, la Strasbourg, ca exista dezinformari la nivel european in legatura cu situatia din Romania, spunand ca nu stie de unde.

Ministrul Justitiei este ferm convins ca exista dezinformari la UE, privind situatia din Romania

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, s-a declarat convins marti, la Strasbourg, ca exista dezinfor.

Justitia din Romania, dezbatuta la Strasbourg. Afirmatii dure facute la discutiile preliminare

Parlamentul European dezbate miercuri situatia Statului de Drept si reforma sistemului judiciar din Romania. Tudorel Toader a avut si are diverse intalniri pe aceasta tema. O dezbatere care, cu sigurant.

Care este cea mai ieftina masina electrica din Romania

Piata automobilelor din Romania nu a asimilat prezenta masinilor electrice, asa cum se intampla in Statele Unite ale Americii si in Vestul sau, mai ales, in Nordul Europei. Vanzarile de masini electrice si hibride au ajuns in Romania la 2. 074 de unitati, in primele 10 luni ale anului 2017. Asta e crestere cu 148% fata [].

Camera Deputatilor a adoptat legea pentru combaterea ambroziei, considerata planta cea mai alergena din Romania

Deputatii au dat marti unda verde, cu 264 de voturi si o abtinere, proiectului de lege privind combaterea ambroziei - considerata ca fiind planta cea mai alergena din Romania. Proiectul, initiat de un grup de parlamentari PNL, a fost adoptat deja de Senat, astfel incat merge la promulgare, potrivit Agerpres.

Ce a aparut aseara pe ecranul unei televiziuni de stiri din Romania FOTO SCANDALOS

Moment rusinos aseara la o televiziune de stiri din Romania. in plina critica la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea, in timpul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, realizatorul Rares Bogdan a ap.

Date DRPCIV: Pe soselele din Romania circula 6 milioane de vehicule iar 20% sunt mai vechi de 20 de ani

Potrivit celor mai recente date publicate de Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor, parcul auto national continua sa imbatraneasca iar pe soselele din Romania circula 6 milioane de vehicule. In plus, Dacia ramane marca cea mai populara printre romani.

Vine careul de asi al femeilor. Cum se bat magazinele online din Romania pe buzunarele barbatilor

Magazinele online asteapta vanzari cu pana la 80% mai mari pentru sarbatorile din februarie si martie, respectiv Ziua Indragostitilor, Dragobete, Martisor si 8 Martie. In ultimii ani, vanzarile din aceasta perioada au crescut constant iar succesul magazinelor online depinde de cum se organizeaza si se promoveaza. Trei afacerionline care reprezinta trei nise diferite pe piata din Romania explica pentru StartupCafe. ro cum se pregatesc si ce strategii de marketing folosesc.

Tariceanu: Statul de drept din Romania este sub asediul sistemului paralel de putere

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, afirma ca statul de drept din Romania este sub asediul sistemului paralel de putere, mentionand ca tara noastra a cunoscut un regres urias in ceea ce.

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )