Libnet.ro
UNICEF

12:00

Grupul Volkswagen ar putea scoate din productie peste 40 de modele

Hotnews Hotnews,
 Grupul Volkswagen ar putea scoate din productie peste 40 de modele

Volkswagen ar putea scoate din productie peste 40 de modele din portofoliul sau de marci, ca parte a unui amplu plan de reorientare a strategiei marcii germane, spun surse citate de publicatia Handelsblatt. Oficialii Volkswagen au spus ca se va renunta la o serie de modele, insa nu au precizat la cate. Per total, cele opt marci de autoturisme au in gama 340 de modele in toata lumea. Volkswagen anuntase ca pana in 2025 ar vrea sa lanseze 30 de modele electrice. continuă pe Hotnews

Au trecut 65 de ani de la Rusaliile Negre, cand peste 40.000 de banateni au fost deportati in Baragan

Peste 40. 000 de banateni au fost deportati in noapte de 17 spre 18 iunie 1951, cunoscuta si ca Rusaliile negre, in Baragan, in cadrul unui amplu proiect de epurare sociala inventat de regimul comunist din perioada Gheorghiu-Dej, scre Timpolis. Evenimentul se imtampla la doar cateva zile dupa ce peste 30. 000 de oameni din Basarabia si Bucovina de Nord avusesera aceeasi soarta, in Siberia, in noaptea de 12 - 13 iunie.

Lukoil s-ar putea retrage din Romania: Gigandul rus ia in calcul vanzarea rafinariilor din Europa

Lukoil se gandeste sa se retraga din Europa. Gigantul rus ar putea inchide cele patru rafinarii pe care le mai are pe batranul continent, in Romania, Bulgaria, Italia si Olanda, a.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )