Libnet.ro
UNICEF

14:30

Grupul Volkswagen va reduce investitiile cu 1 miliard de euro pe an la marca VW

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Grupul Volkswagen va reduce investitiile cu 1 miliard de euro pe an la marca VW

Grupul Volkswagen va reduce investitiile cu 1 miliard de euro pe an la marca VW, fata de nivelul planificat, precum si alte costuri, si va schimba tehnologia pentru automobilele diesel, dupa scandalul provocat de manipularea rezultatelor testelor. continuă pe Wall-Street Ro

Marca Volkswagen isi reduce investitiile cu un miliard de euro/an si va analiza si strategia de lansare a modelelor noi

Marca Volkswagen, cea mai mare divizie a gigantului german afectat de scandalul emisiilor, va reduce cu un miliard de euro/an investitiile, ca parte a unui amplu program de economii, scrie Reuters. Compania anunta o reorientare a strategiei de produs, urmand sa se concentreze pe masini electrice si pe hibride incarcabile la priza. Urmatoarea generatie a modelului de varf de gama Phaeton va fi electtrica.

Deputatii au aprobat investitii de 1 miliard euro in sistemul de irigatii

ACTUALIZARE 17:32 Neviser Zaharcu PSD) saluta adoptarea Legii privind investitiile in irigatii Deputatul PSD de Tulcea, Neviser Zaharcu, saluta, intr-un comunicat de presa, adoptarea Proiectului de Lege privind modificarea si completarea Legii imbunatatirilor funciare, in care un capitol esential il reprezinta Planul National de Irigatii. *ACTUALIZARE 12:47 Catalin Paduraru: Vinul ar trebui sa se afle printre subiectele abordate de primii oameni ai tarii * ACTUALIZARE 12:41 Daniel Constantin, ministrul Agriculturii: Azi vom reusi sa avem sursele de finantare pentru irigatii * ACTUALIZARE 12:27 Alexandru Coita, BRM: Bursa de Marfuri vrea sa fie integrator al pietei agricole * ACTUALIZARE 12:18 Laura Daniela Mihai CEC Bank): Am ajuns la o pondere de credite acordate agriculturorilor de 18% *ACTUALIZARE 11:37 Iulian Bucataru, AFIR: Avem 318. 000 hectare irigate si in curs de irigare *ACTUALIZARE 11:19 Emil Dumitru: Lipsim cu desavarsire de pe harta irigatiilor *ACTUALIZARE 11:17 Calin Pop: Impactul la nivelul agriculturii este pana in 1% in ceea ce priveste produsele Eco * Laurentiu Baciu, LAPAR: Multi producatori agricoli vor incheia anul cu pierderi.

Grupul Volkswagen, tamponat si in China. Statul asiatic investigheaza compania in scandalul emisiilor poluante

China investigheaza daca vehiculele Volkswagen importate sau produse local respecta standardele referitoare la nivelul emisiilor poluante, urmand exemplul Statelor Unite, Europei si Japoniei, care ancheteaza deja producatorul auto german dupa scandalul Dieselgate, relateaza Bloomberg.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )