Libnet.ro
UNICEF

08:45

Guimaraes - FCSB: Vicecampioana isi joaca ultima carte in incercarea de a salva un inceput groaznic de sezon

Adevărul Adevărul,
Guimaraes - FCSB: Vicecampioana isi joaca ultima carte in incercarea de a salva un inceput groaznic de sezon

Astazi, de la ora 22. 00, in direct la Pro TV, FCSB disputa returul din playoff-ul Ligii Europa, un meci de totul sau nimic impotriva portughezilor de la Guimaraes. continuă pe Adevărul

Live Stream Online Guimaraes FCSB pe Pro TV play-off Europa League

Vitoria Guimaraes FCSB se joaca joi, 29 august 2019, in mansa retur a play-off-ului Europa League. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Pro TV, de la ora 22:00, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va vom tine la curent cu toate detaliile importante legate de .

Cine transmite la TV meciul Guimaraes FCSB, din play-off-ul Europa League

FCSB ataca grupele Europa League, joi, 29 august 2019, pe terenul celor de Vitoria Guimaraes, dupa ce in meciul tur scorul a fost egal, 0-0. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Pro TV, de la ora 22:00, dar poate fi urmarita si online in fomat live video si text. Pro TV transmite .

Vitoria Guimaraes - FCSB (de la ora 22:00) Europa League, ultima speranta

FCSB traieste o rusine imensa in Liga 1, acolo unde este ultima clasata dupa sapte etape disputate. Singura varianta pentru a mai salva sezonul este reprezentata de Europa League, competitie unde formatia bucuresteana trebuie sa treaca de Vitoria Guimaraes in play-off a fost 0-0 in mansa tur). Disputa de pe Estadio D. Afonso Henriques va fi in direct pe ProTV si LiveScore pe HotNews. ro de la ora 22:00.

Totul despre Guimaraes FCSB

Vedeti mai jos cele mai interesante amanunte inaintea returului dintre Vitoria Guimaraes si FCSB, meci pentru un loc in grupele Europa League.

LIVE Vitoria Guimaraes - FCSB pentru un loc in grupele Europa League

Urmariti live text in aceasta pagina returul dintre Vitoria Guimaraes si FCSB din playoff-ul Europa League. In tur a fost 0-0.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )