Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gura de aer. Chindia Targoviste, prima victorie dupa sase infrangeri consecutive

Adevărul Adevărul,
Gura de aer. Chindia Targoviste, prima victorie dupa sase infrangeri consecutive

Chindia Targoviste a invins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 1-0), echipa Academica Clinceni, in etapa a XII-a a play-out-ului Ligii I. Chindia, ultima clasata, obtine prima victorie dupa sase infrangeri consecutive si tot prima sub conducerea lui Emil Sandoi. continuă pe Adevărul

Liga 1, play-out: Chindia Targoviste vs Academica Clinceni 3-1 Prima victorie pentru damboviteni

Chindia Targoviste a invins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 1-0), echipa Academica Clinceni, in etapa a XII-a a play-out-ului Ligii I. Chindia, ultima clasata, obtine prima victorie dupa sase infrangeri consecutive si tot prima sub conducerea lui Emil Sandoi si se apropie la un punct de Dinamo.

EXCLUSIV OMV Petrom, prima reactie dupa ce a castigat procesul impotriva statului roman: in cazul in care conditiile din Contractul de privatizare sunt indeplinite, compania poate solicita rambursarea costurilor generate de lucrari de decontaminare

OMV Petrom a transmis, la solicitarea B1. RO, o prima reactie dupa ce statul roman a pierdut procesul cu austriecii de la OMV Petrom la Curtea de Arbitraj de la Paris. Statul roman trebuie sa plateasca daune in.

Mirela Vaida, prima reactie dupa suspendarea emisiunii Acces Direct de la Antena 1

Mirela Vaida vine cu primele reactii dupa suspendarea emisiunii Acces Direct. Ce spune moderatoarea reality show-ului despre postura in care se afla acum mare parte din staff-ul tehnic? Mirela Vaida, reactie dupa anuntul ca emisiunea Acces Direct va fi suspendata Panica in randul fanilor Acces Direct! Vestea ca emisiunea va fi suspendata i-a facut sa .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )