Libnet.ro
UNICEF

21:15

Guvern: 625 de milioane de lei pentru organizarea alegerilor parlamentare din decembrie

Hotnews Hotnews,
 Guvern: 625 de milioane de lei pentru organizarea alegerilor parlamentare din decembrie

Seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca, a anuntat ca, in sedinta de Guvern de joi, au fost adoptate doua hotarari privind organizarea alegerilor parlamentare, sumele destinate desfasurarii scrutinului ridicandu-se la 625 de milioane de lei. continuă pe Hotnews

Guvernul a alocat 625 de milioane de lei pentru organizarea alegerilor parlamentare

Guvernul a alocat, printr-o hotarare adoptata in sedinta de ieri, suma de 625 de milioane de lei pentru acoperirea cheltuielilor legate de organizarea alegerilor parlamentare din 6 decembrie.

Guvernul a alocat 625 de milioane de lei pentru organizarea alegerilor parlamentare din 6 decembrie

Guvernul a alocat, printr-o hotarare adoptata in sedinta de joi, suma de 625 de milioane de lei pentru acoperirea cheltuielilor legate de organizarea alegerilor parlamentare din 6 decembrie.

Ionel Danca: Guvernul a adoptat doua hotarari privind alegerile parlamentare. Suma de 625 de milioane de lei, alocata pentru organizarea scrutinului

Guvernul a adoptat in sedinta de joi doua hotarari referitoare la organizarea alegerilor parlamentare din luna decembrie. Suma alocata desfasurarii scrutinului legislativ este de 625 de milioane de lei, dupa.

Decizii pe ultima suta de metri, inainte de redeschiderea scolilor: Exectivul aloca 100 de milioane de lei pentru laptopuri si ia masuri pentru conectarea la internet a 3.150 de unitati de invatamant

Desi scolile vor fi redeschise saptamana viitoare, guvernul a decis abia acum alocarea a 100 de milioane de lei din fondul de rezerva pentru ca inspectoratele scolare judetene sa cumpere laptop-uri si materiale sanitare, constituind astfel stocuri de rezerva, pe care sa le poata pune la dispozitia unitatilor scolare care solicita acest lucru. Exectuivul a mai aprobat si un memorandum care prevede masuri pentru conectarea la internet a 3. 150 de unitati scolare, din cele aproape 5. 900 care nu au acces la internet in prezent.

Primaria Sectorului 1 tine la secret firma de la care a cumparat 48.000 de tablete care vor ajunge gratuit la elevi si profesori Achizitia de circa 76 de milioane de lei s-a facut fara licitatie

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a anuntat marti ca a finalizat achizitia celor 48. 000 de tablete care vor ajunge la elevi si profesori pana la inceperea scolii. Acesta a declarat ca pentru o tableta, cu abonament la internet pe 2 ani, a platit circa 1. 600 de lei, deci in total in jur 76 milioane de lei. Contactat de HotNews. ro, primarul Daniei Tudorache a declarat ca nu stie de la cine au fost achizitionate tabletele, desi o suma uriasa din bugetul Primariei a fost alocata pentru asta, iar daca vrem sa aflam trebuie sa trimitem o solicitare scrisa. Lucru pe care l-am facut, dar nu am primit niciun raspuns. Primaria Sectorului 1 nu vrea sa spuna ce firma a primit din bani publici 76 milioane lei.

RECTIFICAREA BUGETARA IN VARIANTA PSD: Majorarea pensiilor cu 40% si un miliard lei pentru primarii

Majorarea cu 40% a valorii punctului de pensie, un miliard de lei pentru autoritatile publice locale si 400 de milioane lei pentru programul Start-up Nation reprezinta modificarile pe care social-democratii doresc sa le faca ordonantei de urgenta privind rectificarea bugetara, a afirmat, ieri, Sorin Grindeanu, prim-vicepresedintele PSD, dupa sedinta Consiliului Politic National.

Vasile Nastase cere de la ANI sa verifice de unde a avut Vasile Botnari circa 4 milioane de lei pentru a plati prejudicii in dosarul expulzarii profesorilor turci

Deputatul Platformei DA Vasile Nastase a sesizat Autoritatea Nationala de Integritate ANI) ca institutia sa verificede unde fostul director SIS Vasile Botnari a avut circa 4 milioane de lei ca sa achite despagubirile in cazul profesorilor turci expulzati din tara, caz pierdut de R. Moldova la CEDO.

Ajutorul de 2.500 de lei pentru telemunca. Formularele necesare

A aparut Ordinul ministrului Muncii 13762020 in Monitorul Oficial de joi, care cuprinde declaratia pe proprie raspundere si alte formulare pe care trebuie sa le trimita firmele la agentiile de ocupare a fortei de munca pentru a beneficia de ajutoarele de cate 2. 500 de lei pentru achizitionarea de laptopuri pentru telesalariati.

DE IERI BCR primeste cereri pentru programul Noua Casa, in limita plafonului de 600 milioane lei

Banca Comerciala Romana BCR) primeste, incepand de ieri, cereri pentru programul Noua Casa. BCR va acorda credite in limita plafonului de 600 milioane de lei, la o dobanda de 2% + IRCC, cu avans de minimum 5% si comision zero pentru analiza dosarului, anunta un comunicat de presa.

PRIN SCHEMA PRIVIND MARII CONSUMATORI DE ENERGIE ALRO Slatina a primit un ajutor de stat de circa 243 milioane lei

Companiile active in tara noastra in sectoarele in care sunt costuri semnificative ale electricitatii si care sunt in mod special expuse la concurenta internationala au inceput sa primesca ajutorul de care au nevoie, dupa ce Guvernul a aprobat, la finalul lunii mai, o Ordonanta de Urgenta privind o schema de ajutor de stat pentru marii consumatori de energie, potrivit unui comunicat de presa. Acesta arata ca primul mare consumator industrial energointensiv care si-a depus dosarul in cadrul acestei scheme de ajutor de stat, ALRO Slatina, a beneficiat de plata a aproximativ 243 de milioane de lei.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2465 seconds )