Libnet.ro
UNICEF

05:30

Guvern: S-a decis infiintarea unui grup de lucru pentru Situatii de Urgenta si STS

Hotnews Hotnews,
 Guvern: S-a decis infiintarea unui grup de lucru pentru Situatii de Urgenta si STS

Premierul Mihai Tudose a hotarat, alaturi de reprezentantii operatorilor de telefonie mobila si ANCOM, infiintarea unui grup de lucru format din reprezentantii operatorilor de telefonie mobila, reprezentantii Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta si STS, informeaza Guvernul. continuă pe Hotnews

Surse: Guvernul a infiintat un grup de lucru pentru alertarea populatiei prin telefonia mobila

Guvernul a decis, luni, sa infiinteze un grup de lucru pentru realizarea unui sistem de avertizare prin intermediul telefoniei mobile, ca urmare a furtunii din vestul tarii, in urma careia opt persoane au murit si 137 au fost ranite. Decizia vine dupa ce premierul Mihai Tudos s-a intalnit, la Palatul Victoria, cu operatorii de telefonie mobila, reprezentanti ai IGSU, ANCOM si STS, potrivit unor surse guvernamentale.

Demersuri pentru infiintarea unui cimitir municipal in vecinatatea cartierului Micro 14

Proiectul infiintarii unui cimitir municipal prinde contur, dupa ce Guvernul a aprobat transferul catre Primaria Buzau al unui teren de 5,4 hectare cu aceasta destinatie. Anuntul a fost facut de primarul Constantin Toma in raportul video saptamanal catre buzoieni, pe care il posteaza pe pagina oficiala de Facebook.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )