Libnet.ro
UNICEF

23:30

Guvernantii nostri au citit Greierele si Furnica? Criza ne va prinde, din nou, nepregatiti

Hotnews Hotnews,
 Guvernantii nostri au citit Greierele si Furnica? Criza ne va prinde, din nou, nepregatiti

Sunt mai multe versiuni ale fabulei Greierele si Furnica. Toate au un lucru in comun: mesajul. Pe scurt, Furnica lucreaza toata vara si pune deoparte resurse pentru iarna. in acelasi timp, Greierele canta si se bucura de sezon. Iarna vine nota de plata: Greierele are nevoie de mancare si nu are, iar Furnica sta linistita si refuza sa-l imprumute. Sa presupunem ca statul este Greierele, iar Furnica institutiile internationale. Ce avem astazi? Crestere economica record, cheltuielile statului sunt cu mult peste acest nivel, deci este vara, iar Greierele canta linistit, la un volum ridicat. Crizele sunt ciclice, iar marturie este istoria. continuă pe Hotnews

Analiza: Greierele si Furnica, faza pe institutii. Cnd greierele intra n criza, Furnica ii spune: Joaca astazi daca poti!

Sunt mai multe versiuni ale fabulei Greierele si Furnica. Toate au un lucru in comun: mesajul. Pe scurt, Furnica lucreaza toata vara si pune deoparte resurse pentru iarna. in acelasi timp, Greierele canta si se bucura de sezon. Iarna vine nota de plata: Greierele are nevoie de mancare si nu are, iar Furnica sta linistita si refuza sa-l imprumute. Sa presupunem ca statul este Greierele, iar Furnica institutiile internationale. Ce avem astazi? Crestere economica record, cheltuielile statului sunt cu mult peste acest nivel, deci este vara, iar Greierele canta linistit, la un volum ridicat. Crizele sunt ciclice, iar marturie este istoria.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )