Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul, 165 milioane lei pentru clientii care economisesc pentru investitii in domeniul locativ

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul, 165 milioane lei pentru clientii care economisesc pentru investitii in domeniul locativ

Guvernul a alocat Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRAP) 165 milioane lei pentru achitarea primei de stat cetatenilor care economisesc in vederea finantarii locuintelor, banii reprezentand valoarea primei de stat aferente economiilor realizate in 2013 de clientii bancilor pentru locuinte, conform unui comunicat trimis astazi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

ICR solicita un buget de peste 28 milioane lei pentru cele aproximativ 1.200 de evenimente din 2015

Institutul Cultural Roman ICR) solicita suma de 28. 000 de lei de la bugetul de stat pentru a-si desfasura activitatea in 2015, institutia culturala avand nevoie de aproximativ 5. 000 de lei pentru.

Prima masina demareaza de Craciun. Guvernul pune la bataie 50 de milioane de lei pentru romanii care vor sa-si cumpere un autoturism

Prima Masina demareaza de Craciun! Toate bancile mari din Romania sunt interesate de acest program. Din 27 decembrie cei interesati se pot prezenta la ghiseele institutiilor financiare, promit guvernantii.

Sorin Grindeanu, ministrul propus la Comunicatii: De la 1 ianuarie 2015 riscam penalitati de 0,1% pe zi daca nu se plateste transa de 50 milioane de lei pentru licente Microsoft

De la 1 ianuarie 2015 incep sa curga penalitati de 0,1% pe zi daca statul nu plateste transa de 50 milioane de lei pentru licente Microsoft, a declarat luni Sorin Grindeanu, ministrul propus pentru Comunicatii, care a fost validat de comisiile de specialitate din Parlament cu 23 de voturi pentru si 3 impotriva. Guvernul ar fi trebuit sa plateasca o noua transa de 50 milioane lei catre Unicredit Tiriac Bank pentru licente Microsoft pana la sfarsitul lunii octombrie din acest an, in baza unui contract aditional incheiat anul trecut, pentru care prima transa s-a platit. Grindeanu s-a aratat surprins ca deputatii si senatorii nu l-au intrebat nimic despre contractul Microsoft in cadrul audierilor.

Bugetul Sanatatii, avizat cu amendamentul alocarii unui plus de 12 milioane lei pentru cercetare-inovare

Bugetul Sanatatii pe 2015 a fost avizat, marti, de comisiile de specialitate ale Parlamentului, cu un amendament care vizeaza alocarea unui supliment de 12 milioane de lei la capitolul cercetare-dezvoltare-inovare. Avizul pentru bugetul Sanatatii a fost dat cu 22 de voturi pentru, cinci impotriva si o abtinere.

Ponta: Plus de 2 milioane euro pentru DNA si de 3 miliarde lei pentru educatie

Directia Nationala Anticoruptie DNA) va avea anul viitor un buget de 22 milioane euro, in crestere fata de cel de 20 milioane euro prevazut pentru 2014, a anuntat ieri seara prim-ministrul Victor Ponta, la inceputul sedintei de Guvern in care a fost adoptat proiectul de buget pe 2015, transmite Agerpres. in anul urmator, nu vor fi introduse noi taxe si impozite, a dat asigurari seful Executivului, anuntand un plus de 3 miliarde lei pentru educatie. La randul sau, ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat ca programele nationale din domeniu vor beneficia de fonduri cu 325 milioane lei mai mari. Si intreprinderile mici si mijlocii IMM-urile) vor avea parte de mai multi bani o crestere de 23,4%), a informat Florin Jianu, ministrul pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri si Turism.

Ponta: Plus de 2 milioane euro pentru DNA si de 3 miliarde lei pentru educatie

Victor Ponta: Nu vom avea noi taxe si impozite * Florin Jianu: IMM-urile, fonduri cu 23,4% mai mari * Nicolae Banicioiu: Mai multi bani la programele nationale de sanatate Directia Nationala Anticoruptie DNA) va avea anul viitor un buget de 22 milioane euro, in crestere fata de cel de 20 milioane euro prevazut pentru 2014, a anuntat ieri seara prim-ministrul Victor Ponta, la inceputul sedintei de Guvern in care a fost adoptat proiectul de buget pe 2015, transmite Agerpres. in anul urmator, nu vor fi introduse noi taxe si impozite, a dat asigurari seful Executivului, anuntand un plus de 3 miliarde lei pentru educatie. La randul sau, ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat ca programele nationale din domeniu vor beneficia de fonduri cu 325 milioane lei mai mari. Si intreprinderile mici si mijlocii IMM-urile) vor avea parte de mai multi bani o crestere de 23,4%), a informat Florin Jianu, ministrul pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri si Turism.

Rectificare negativa de 720 milioane lei la Primaria Capitalei: Raman fara bani proiectele de largire a strazilor Fabrica de Glucoza, Prelungirea Ghencea si Brasov, pasajul pietonal de la Piata Romana si parcarea parkride de pe bd. Aerogarii

In urma rectificarii negative de 720 milioane lei din bugetul Primariei Capitalei, circa 330 milioane lei sunt taiati de la investitii, dintre care circa 100 milioane lei de la lucrari de infrastructura - strazi si pasaje, potrivit propunerii facute de primarul Sorin Oprescu. Proiectele de largire a strazilor Fabrica de Glucoza, Prelungirea Ghencea si Brasov, pasajul pietonal de la Piata Romana, parcarea parkride de pe bd. Aerogarii si proiectul de largire a strazii Prelungirea Ghencea raman aproape fara niciun ban. Pasajul subteran de la Piata Presei primeste 15 milioane lei in plus. La fel si pasajul Nicolae Grigorescu - Splai Dudescu. Partea buna este ca la proiectele care au ramas fara bani inca nu au fost incepute santierele.

Peste 2 milioane de lei pentru ajutoare sociale. Atat cheltuie lunar statul roman pentru intretinerea botosanenilor nevoiasi si fara loc de munca

In fiecare luna statul roman plateste peste 2 milioane de lei asistatilor social din judetul Botosani. Marea lor majoritate traiesc la limita saraciei si au familii numeroase. Totodata familiile beneficiare sunt in marea lor majoritatea din mediul rural.

Ioan Niculae: Nu o cunosc pe Alina Bica si nu i-am dat 3,5 milioane euro pentru tergiversarea dosarului Romgaz

Patronul grupului InterAgro, Ioan Niculae, sustine printr-un comunicat de presa ca nu o cunoaste pe Alina Bica, fostul procuror sef al DIICOT, si nici nu i-a oferit, direct sau prin intermediari, suma de 3,5 milioane euro pentru tergiversarea dosarului Romgaz. Ioan Niculae mai sustine ca termenul de prescriptie la infractiunea de subminare a economiei nationale este de 30 de ani, motiv pentru care dosarul nu poate fi tergiversat atat timp. Reamintim ca un document al DNA, publicat de jurnalistul Robert Turcescu, arata ca fosta procuror-sef Alina Bica ar fi intervenit pentru solutionarea unui dosar in care este implicat Ioan Niculae, in schimbul unor avantaje. Ioan Niculae i-ar fi dat Alinei Bica 3,5 milioane euro mita pentru a scapa de dosarul in care este acuzat de subminarea economiei nationale.

Vaslui: 1.800 de angajati din sistemul sanitar vor primi vouchere a cate 50 de lei pentru Craciun

Cei peste 1. 800 de angajati din sistemul sanitar vasluian vor primi vouchere in valoare de cate 50 de lei pentru Craciun, contravaloarea tichetelor fiind suportata din contributiile angajatilor la Sindicatul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )