Libnet.ro
UNICEF

17:30

Guvernul adopta miercuri OUG care schimba pragul la referendum

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Guvernul adopta miercuri OUG care schimba pragul la referendum

Premierul Viorica Dancila a anuntat, marti, ca in sedinta de miercuri a Executivului va fi adoptata ordonanta de urgenta de modificare a legislatiei electorale, propusa de Autoritatea Electorala Permanenta AEP), insa nu stie inca forma exacta in care. continuă pe Wall-Street Ro

Dancila confirma: Guvernul va adopta miercuri OUG care schimba pragul la referendum

Premierul Viorica Dancila a anuntat, marti, ca in sedinta de miercuri a Executivului va fi adoptata ordonanta de urgenta de modificare a legislatiei electorale, propusa de Autoritatea Electorala Permanenta AEP), insa nu stie forma exacta in care va trece aceasta.

Dancila anunta o OUG care ii va interzice lui Iohannis sa se implice in campania pentru referendum

Guvernul Dancila schimba regulile de desfasurare a referendumului chiar in timpul campaniei electorale. Vrea sa-l reduca la tacere pe presedintele Klaus Iohannis printr-o OUG, care ar fi deja pregatita. Premierul Viorica Dancila a confirmat existenta unui proiect de OUG care ii va interzice presedintelui sa se implice in campania pentru referendum. Sefa Guvernului a spus [] .

Premierul Dancila: Vom adopta miercuri ordonanta de urgenta pe tema referendumului

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat ca ordonanta de urgenta privind referendumul va fi adoptata in sedinta de Guvern de miercuri, ea precizand ca forma finala a acesteia va fi rezultatul unei.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )