Libnet.ro
UNICEF

17:30

Guvernul a adoptat ordonantele privind gratierea si modificarea Codurilor Penale

Adevărul Adevărul,
Guvernul a adoptat ordonantele privind gratierea si modificarea Codurilor Penale

Guvernul condus de Sorin Grindeanu a adoptat, marti seara, ordonanta privind gratierea si cea privind modificarea Codului Penal si a celui de Procedura Penala. continuă pe Adevărul

Florin Iordache despre Ordonantele privind gratierea si modificarea Codurilor Penale: Le-am scris eu si consiliera mea. Le-am sustinut ca deputat, mi le-am asumat ca ministru

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a declarat, referitor la cele doua proiecte de Ordonanta de Urgenta privind gratierea si modificarea Codurilor Penale care vizeaza inclusiv o amnistie mascata) ca le-a scris impreuna cu consiliera sa si ca le-a sustinut si in perioada in care era deputat, iar acum si le asuma ca ministru. Ministerul Justitiei va organiza, luni, o dezbatere pe tema celor doua proiecte de ordonanta, la care presa nu are acces. Ora 14:15: Ministerul Justitiei a anuntat sambata ca permite accesul presei la dezbaterea privind ordonantele de gratiere si de modificare a Codurilor, dupa ce, initial, anuntase ca presa nu va avea acces. Accesul presei va fi permis fara camere de filmat, din lipsa de spatiu, spun reprezentantii Ministerului.

Peste 150 de sibieni protesteaza fata de adoptarea ordonantelor privind gratierea si modificarea Codurilor Penale

Peste 150 de persoane protesteaza, marti noapte, in Piata Mare din Sibiu fata de adoptarea ordonantelor privind gratierea si modificarea Codurilor Penale, strigand: Hotii si cerand alegeri anticipate.

5.000 de sibieni protesteaza fata de adoptarea ordonantelor privind gratierea si modificarea Codurilor Penale UPDATE

Aproximativ 5. 000 de persoane protesteaza, marti noapte, in Piata Mare din Sibiu fata de adoptarea ordonantelor privind gratierea si modificarea Codurilor Penale, strigand: Hotii si cerand alegeri anticipate.

Iohannis: Solicit Guvernului sa abandoneze demersurile privind gratierea si modificarea Codurilor penale

Presedintele Klaus Iohannis cere Guvernului sa abandoneze demersurile privind gratierea si modificarea Codurilor penale, afirmand ca ehipa guvernamentala nu poate trece peste vointa cetatenilor, dupa protestele de duminica seara.

Turcan anunta din nou motiune de cenzura in cazul in care Guvernul trece Ordonantele privind gratierea si modificarea Codului Penal

PNL va depune o motiune de cenzura, daca Guvernul va merge mai departe cu OUG privind gratierea si modificarea Codului Penal sau daca-si va asuma raspunderea in Parlament, a declarat la RFI presedintele interimar al formatiunii, Raluca Turcan.

VIDEO Guvernul a modificat legislatia penala prin Ordonanta de Urgenta

Guvernul condus de Sorin Grindeanu a adoptat, marti seara, ordonanta privind modificarea Codului Penal si a celui de Procedura Penala. De asemenea, Guvernul a adoptat si un proiect de lege privind gratierea.

Iohannis: Guvernul nu poate sa treaca peste vointa cetatenilor. Solicit Guvernului sa abandoneze demersurile privind gratierea si modificarea Codurilor penale

Klaus Iohannis cere Guvernului, printr-o postare pe Facebook, sa renunte la proiectele privind gratierea si modificarea Codului penal. Guvernul nu poate sa treaca peste vointa cetatenilor, care este suverana. Vocea oamenilor nu mai poate fi ignorata!, a scris Iohannis.

Dezbatere publica la MJ pe proiectele de OUG privind gratierea si modificarea Codurilor penale

Ministerul Justitiei organizeaza luni o dezbatere publica privind proiectele de OUG privind gratierea unor pedepse si modificarea Codului penal si de procedura penala. Potrivit MJ, luni, 30 ianuarie, intre orele 10,00 - 12,00, la sediul Ministerului Justitiei va fi organizata o dezbatere cu privire la proiectul de Ordonanta de urgenta a Guvernului pentru modificarea si completarea Codului penal si a Codului de procedura penala si proiectul de Ordonanta de urgenta a Guvernului privind gratierea unor pedepse.

Guvernul a modificat Codurile penale. Ordonanta de Urgenta a fost publicata in Monitorul Oficial. O parte isi face deja efectele, alta parte se aplica peste 10 zile Oamenii ies din nou in strada dimineata

Guvernul a dezincriminat, printr-o Ordonanta de Urgenta OUG) care nu a fost pe ordinea de zi, abuzul in serviciu, infractiune de care este acuzat, printre multi alti politicieni, si Liviu Dragnea. OUG a fost publicata in Monitorul Oficial la ora 01. Potrivit textului, o parte a ordonantei isi face deja efectele, iar o alta parte se va aplica peste 10 zile. 000 de oameni au protestat in fata Guvernului si alte cateva mii in tara.

Guvernul a modificat legislatia penala prin ordonanta de urgenta

Guvernul a dezincriminat, printr-o Ordonanta de Urgenta OUG) care nu a fost pe ordinea de zi, abuzul in serviciu, infractiune de care este acuzat, printre multi alti politicieni, si presedintele PSD Liviu Dragnea. Efectele OUG vor intra in vigoare peste cateva minute cand acesta va fi publicata in Monitorul Oficial. Sute de oameni protesteaza deja in fata Guvernului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )