Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul a adoptat OUG pentru noile taxe

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul a adoptat OUG pentru noile taxe

ACTUALIZARE Premierul Viorica Dancila anunta ca Executivul aloca aproximativ 40 milioane de lei unor comunitati locale. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul adopta OUG pentru noile taxe

ACTUALIZARE - Dancila a spus ca ordonanta va fi adoptata pentru asigurarea bunastarii cetatenilor si pentru a corecta anumite practici din sectorul bancar si din cel energetic. ----- Premierul Viorica Dancila a anuntat ca proiectul de OUG privind masurile fiscal-bugetare va fi adoptat in sedinta extraordinara de Guvern care a inceput, in aceasta seara, la Palatul Victoria.

Guvernul a adoptat OUG pentru noile masuri fiscale. Taxa pe lacomie, de la un nivel minim al ROBOR de 2 la suta

Guvernul a adoptat, in sedinta de vineri, prin OUG, taxa pe lacomie, prin care bancile platesc un impozit pe active, daca nivelul ROBOR aplicat creditor depaseste 2%. in proiectul de act normativ,.

Guvernul Dancila adopta OUG pentru noi taxe si impozite, din nou noaptea ca hotii. Principalele masuri si cine sunt principalii vizati

Pana acum au existat mai multe proteste dure din partea oamenilor care lucreaza in mediul afacerilor, dar acestea nu au schimbat mare lucru. Dancila a anuntat ca noul proiect OUG va aduce bani in plus la buget, pentru a acoperi cresterile de salarii si pensii care urmeaza sa fie facute in 2019. Cu toate astea, [] .

Proiectul de OUG privind noile taxe, pe ordinea de zi a Consiliului Economic si Social. n partea a doua a zilei urmeaza sedinta de Guvern

In cadrul unei sedinte programata pentru joi a Consiliului Economic si Social CES) se va discuta, in vederea unui aviz, de Proiectul de Ordonanta de urgenta a Guvernului privind instituirea unor masuri in domeniul investitiilor publice si a unor masuri fiscal-bugetare, modificarea si completarea unor acte normative si prorogarea unor termene. Astfel, este foarte posibil ca in sedinta de Guvern programata pentru a doua parte a zilei sa intre acest proiect. Ar urma sa se introduca o taxa pe lacomie pentru banci calculata in functie de ROBOR, plafonarea pretului la gaze, posibiltatea iesirii din Pilonul II de pensii si altele.

UPDATE Proiectul de OUG privind noile taxe, a primit aviz negativ n Consiliului Economic si Social

In cadrul unei sedinte programata pentru joi a Consiliului Economic si Social CES) se va discuta, in vederea unui aviz, de Proiectul de Ordonanta de urgenta a Guvernului privind instituirea unor masuri in domeniul investitiilor publice si a unor masuri fiscal-bugetare, modificarea si completarea unor acte normative si prorogarea unor termene. Astfel, este foarte posibil ca in sedinta de Guvern programata pentru a doua parte a zilei sa intre acest proiect. Ar urma sa se introduca o taxa pe lacomie pentru banci calculata in functie de ROBOR, plafonarea pretului la gaze, posibiltatea iesirii din Pilonul II de pensii si altele. UPDATE Aviz negativ dat de partile din care este format CES, respectiv patronate, sindicate si societatea civila.

Dragnea, atac la companiile care au criticat impunerea de noile taxe: i avertizez sa nceteze sa ameninte statul romn care nu e un sat fara cini si nici un stat la cheremul unei companii / OUG va fi adoptata mine

Anuntand ca ordonanta privind noile taxe va fi aprobata in sedinta de Guvern de vineri, seful PSD, Liviu Dragnea, a avertizat companiile care au criticat demersul executivului. Am vazut, am citit, tot felul de reactii. Eu ii sfatuiesc, ii avertizez sa inceteze sa ameninte statul roman. Statul roman nu e un sat fara caini si nici un stat la cheremul unei companii, a spus Dragnea.

Guvernul a adoptat OUG privind masurile fiscale. Pilonul II de pensii: Comisionul de administrare a fost redus

Guvernul a adoptat, vineri, ordonanta de urgenta privind masurile fiscale. Printre masurile luate se afla si reducerea comisionului de administrare cu privire la Pilonul II de penisii. Referitor la Pilonul.

Guvernul a adoptat OUG privind masurile fiscale. Scaderea TVA-ului cu 1%, de la 1 ianuarie, a fost anulata

Guvernul Dancila nu o sa mai reduca TVA de anul urmator cu un punct procentual asa cum se arata explicit in Programul de Guvernare asumat in Parlament, de la 19%, in prezent, la 18%, la 1 ianuarie 2019,.

Liviu Dragnea, atac la companiile care au criticat noile taxe: Statul roman nu e un sat fara caini

Liviu Dragnea, a avertizat companiile care au criticat demersul Executivului privind noile taxe: Am vazut, am citit, tot felul de reactii. Eu ii sfatuiesc, ii avertizez sa inceteze sa ameninte statul roman.

Vodafone, despre ordonanta de la Finante: Clientii vor fi nevoiti sa suporte prin pret, att noile taxe, ct si cresterea celor existente

Masurile propuse prin Ordonanta de Urgenta care vizeaza modificarea cadrului de reglementare a comunicatiilor electronice afecteaza iremediabil nu doar dezvoltarea economiei digitale, dar si interesele utilizatorilor finali, spun reprezentantii companiei Vodafone. Potrivit acestora, clientii vor fi nevoiti sa suporte in pretul serviciilor achizitionate, atat noile taxe introduse, cat si cresterea celor existente.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )