Libnet.ro
UNICEF

14:15

Guvernul va aloca 350 milioane de lei pentru a sprijini agricultorii. Chicu: Nu permiteti lacustei politice sa intre in sectorul dumneavoastra

Adevărul Adevărul,
Guvernul va aloca 350 milioane de lei pentru a sprijini agricultorii. Chicu: Nu permiteti lacustei politice sa intre in sectorul dumneavoastra

Premierul Ion Chicu a anuntat marti, 28 iulie, ca Guvernul va aloca in total 350 milioane de lei in sprijinul agriculturii, care a avut de suferit de pe urma secetei, dar si a ploilor cu grindina. Totodata, prim-ministrul i-a indemnat pe agricultori sa delimiteze actiunile reale si promisiunile facute de politicieni. continuă pe Adevărul

Ion Chicu: Au fost identificate pana la 250 milioane de lei pentru sustinerea agriculturei

Premierul Ion Chicu sustine ca Guvernul este gata sa ajute agricultorii, iar in urmatoarele zile, Executivul va avea intalniri si discutii cu reprezentantii sectorului agricol. Potrivit lui, deja au fost identificate pana la 250 milioane de lei, ajutor pentru agricultura, bani care ar urma sa ajunga la agricultori pentru sprijin in aceasta perioada complicata pentru acest domeniu, transmite IPN.

Unifarm vrea o felie din contractul de 100 de milioane de lei pentru dotarea MApN cu echipamente anti-COVID-19

Desi a fost acuzata ca a furnizat spitalelor masti de protectie pentru zugravi, Unifarm participa la licitatia pentru furnizarea de echipamente anti-COVID-19 catre Armata Romana.

Gata, Guvernul trebuie sa scoata banii pentru romani. Este oficial. E obligatoriu

Odata cu decizia CCR de constitutionalitate a legii ce permite dublarea alocatiilor copiilor, Guvernul Orban s-a vazut fortat ca de la data de 1 august sa puna in aplicare legea votata anul trecut in decembrie. Gata, Guvernul trebuie sa scoata banii pentru romani Aceasta decizie, din punctul de vedere al guvernantilor, vine cum nu se .

CORONAVIRUS |PSD sustine ca Guvernul PNL e singurul vinovat pentru numarul mare de infectari. Argumentele prezentate de Lucian Romascanu (VIDEO)

Lucian Romascanu, purtatorul de cuvant al PSD, sustine ca Guvernul PNL este singurul vinovat pentru faptul ca Romania a ajuns sa inregistreze chiar si peste 1. 000 de infectari cu coronavirus pe zi. Romascanu.

Amenzi de 63.000 lei pentru turistii veniti pe plajele salbatice din zona Deltei Dunarii

Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii a anuntat, luni, ca la finalul saptamanii trecute a fost din nou aglomeratie pe plajele salbatice, fiind inregistrate 24. 800 de persoane cu peste 3. 000 de masini. Unii dintre turisti au incalcatlegislatia din zonele protejate, fiind date amenzi in valoare de peste 63. 000 de lei, scrie News. ro.

Finantare de 50 milioane dolari pentru un startup IT britanic cu programatori in Cluj

Un startup IT britanic de prevenire a fraudelor financiare, care are si o echipa consistenta de programatori in Cluj-Napoca, a obtinut, marti, o noua finantare, de 50 de milioane de dolari, pentru a-si dezvolta tehnologiile de detectare si combatere a fraudelor financiare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )