Libnet.ro
UNICEF

09:00

Guvernul aloca 8 milioane de euro pentru Pavilionul 6 din Herculane, care redevine sanatoriu militar

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Guvernul aloca 8 milioane de euro pentru Pavilionul 6 din Herculane, care redevine sanatoriu militar

Sanatoriul Medical Militar Regele Ferdinand I Hotel, cladirea Ministerului Apararii din Baile Herculane, considerata una dintre cele mai frumoase din oras, ar trebui sa intre in santier in 2020, dupa ce Guvernul a alocat aproape 8. continuă pe Wall-Street Ro

VEZI cu cat iti VA CRESTE PENSIA in functie de ANUL in care te-ai pensionat! BANI MAI MULTI pentru pensionarii din ROMANIA!

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Pensiile vor creste de la 1 ianuarie 2020. Iata toate detaliile pe care trebuie sa le stie orice pensionar din Romania, pentru a sti daca se afla printre cei.

G4Media: STB isi va repara 11 tramvaie cu peste 6 milioane de euro. Firma care a castigat contractul, infiintata in urma cu cateva luni

Societatea de Transport Bucuresti STB) a atribuit un contract in valoare de peste 6,3 milioane de euro pentru reabilitatea a 11 tramvaie unei firme infiintate in urma cu doar cateva luni.

Succes in afaceri pentru Tudor Chirila: Antrenorul de la Vocea Romaniei a facut peste 1,5 milioane euro in ultimii 5 ani! Artistul vinde inclusiv magneti de frigider

Tudor Chirila este cunoscut drept solist al trupei Vama, actor si antrenor la Vocea Romaniei. Putina lume stie insa ca artistul este si un om de afaceri de succes. Asta pentru ca, in ultimii ani, acesta a .

Nuclearelectrica vrea sa cumpere servicii medicale de peste 4 milioane euro

Compania Nuclearelectrica simbol bursier SNN), care opereaza centrala nucleara din Cernavoda, a lan.

Tesla primeste imprumuturi de peste 11 miliarde de yuani de la bancile chineze pentru fabrica din Shanghai

Tesla a incheiat un acord cu bancile din China pentru o facilitate de creditare de pana la noua miliarde de yuani 1,29 miliarde de dolari) si un imprumut reinnoibil de pana la 2,25 miliarde de yuani, ambele pentru noua unitate din Shanghai, numita Gigafactory, transmite Reuters, preluata de Agerpres.

Tesla se dedulceste la bani chinezesti pentru uzina din Shanghai

Tesla a incheiat un acord cu bancile din China pentru o facilitate de creditare de pana la noua mili.

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )