Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul anuntat de Klaus Iohannis miercuri, seara, nu e unul in jurul PNL, ci un Guvern de colaborare PNL USRPLUS

Antena3 Antena3,
Guvernul anuntat de Klaus Iohannis miercuri, seara, nu e unul in jurul PNL, ci un Guvern de colaborare PNL USRPLUS

Ion Cristoiu sustine ca declaratia de presa a lui Klaus Iohannis a fost isteric anticonstitutionala si asta pentru ca presedintele a vrut sa lanseze un atac la adresa PSD, un atac avand valoarea unui semnal, venit in urma intalnirii cu liderii PNL de la Vila Lac 2. El pare a dat curs unei decizii luate la Vila Lac 2. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis: Mesajul meu e simplu - PNL si USR vor guverna impreuna. Nu accept PSD (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat, miercuri, faptul ca nu va accepta PSD la guvernare. De altfel, seful statului a adus mai multe critici social-democratilor, pe care ii considera vinovati de neajunsurile.

Firea, despre Klaus Iohannis: Se manifesta ca un presedinte disperat de partid care vede ca pierde teren

Liderul PSD Bucuresti, Gabriela Firea a postat un mesaj dur pe retelele de socializare dupa ce Klaus Iohannis a atacat din nou Partidul Social Democrat, intr-o declaratie de presa sustinuta marti seara, la Cotroceni.

Klaus Iohannis, despre plangerea PSD la CNA: Presedintele Romaniei nu poate fi cenzurat

Presedintele Klaus Iohannis a venit cu o replica miercuri, dupa ce PSD a facut o plangere la CNA ca urmare a declaratie de presa pe care seful Statului a avut-o marti seara. Sunt convins ca PSD s-a suparat foarte tare pentru ca aseara am spus lucrurilor pe nume, a afirmat Iohannis.

Marcel Ciolacu, despre declaratiile lui Klaus Iohannis legate de carantina la nivel national: Vom intra in lockdown, categoric. Nu au cum sa stapaneasca fenomenul

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri seara, ca nu intentioneaza sa reinstituie carantina la nivelul intregii tari, dupa alegerile parlamentare de pe 6 decembrie. Lider PSD, Marcel Ciolacu, nu.

Klaus Iohannis, despre mastile neconforme: Ele pur si simplu trebuie retrase din comert (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis, a declarat, miercuri seara, intr-o conferinta de presa organizata la Palatul Cotroceni, ca mastile neconforme trebuie retrase din comert, iar comerciantii trebuie.

Klaus Iohannis: Alegerile se organizeaza inclusiv in localitatile carantinate. Sectiile de vot vor fi pregatite foarte bine. Fiecare roman care doreste sa voteze, o poata face in siguranta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri seara, in cadrul unei conferinte de presa ca se va putea vota, la alegerile parlamentare depe 6 decembrie,chiar si in localitatle carantinate in.

Klaus Iohannis: Statul roman face tot timpul demersuri pentru a creste numarul de paturi si la UPU, si la ATI (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri seara, intr-o conferinta de presa organizata la Palatul Cotroceni, ca statul roman face tot timpul demersuri pentru a creste numarul de paturi.

Klaus Iohannis, despre restrictiile din perioada sarbatorilor de iarna: Nu putem vorbi de o relaxare, e putin probabil ca pana la finalul lui decembrie sa se renunte la restrictii

Klaus Iohannis a declarat, miercuri seara, in cadrul unei conferinte de presa, ca in perioada sarbatorilor de iarna, restrictiile impuse din cauza pandemiei nu vor fi ridicate, dar nici nu se vor.

Klaus Iohannis: Ceremonia de 1 Decembrie, extrem de restransa, fara parada militara (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri seara, intr-o conferinta de presa organizata la Palatul Cotroceni, ca, de Ziua Nationala a Romaniei, ceremonia va fi una extrem de restransa,.

VIDEO Klaus Iohannis: Nu intentionez sa promovez instituirea unei carantine la nivel national dupa alegerile din 6 decembrie

Presedintele Klaus Iohannis a dat asigurari miercuri seara ca nu exista intentia de a se institui o carantina la nivel national dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie. Lockdown-ul nu se intampla, a spus seful statului, intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )