Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul le va da aproape 300 de milioane de euro fratilor Micula, pentru a evita blocarea Romatsa. Orban: Vom plati din Fondul de rezerva Totul a pornit de la ajutoarele de stat date de guvernarea Nastase (VIDEO)

B1 B1,
Guvernul le va da aproape 300 de milioane de euro fratilor Micula, pentru a evita blocarea Romatsa. Orban: Vom plati din Fondul de rezerva Totul a pornit de la ajutoarele de stat date de guvernarea Nastase (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca Guvernul PNL va plati datoria pe care statul roman o are catre fratii Micula, astfel incat Romatsa, regia care dirijeaza traficul aerian din Romania, sa nu fie. continuă pe B1

Ziua Internationala a Supravietuitorului de Cancer: A doua cauza de deces din lume. Aproape 10 milioane de oameni pierd anual lupta cu boala

Cancerul este a doua cauza de deces in lume, aproape 10 milioane de persoane pierzand, in fiecare an, lupta cu aceasta boala. Cel putin o treime dintre cancerele frecvente sunt, insa, prevenibile. De asemenea, numarul persoanelor care traiesc cu cancer, al supravietuitorilor, creste de la an la an in lume. Acest lucru se datoreaza cresterii nivelului de cunostinte despre cancer in randul publicului, depistarii precoce, introducerii programelor de screening si progresului inregistrat in medicina.

IN CRESTERE CU 38% IN PRIMELE 9 LUNI DIN 2019 FATA DE ACEEASI PERIOADA A ANULUI TRECUT City Insurance - prime brute subscrise de 298 milioane euro

Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance a incheiat primele noua luni ale anului 2019 cu un volum al primelor brute subscrise de 298 milioane euro echivalentul a 1,413 milioane lei), o crestere cu 38% fata de aceeasi perioada a anului trecut, conform unui comunicat de presa.

imprumut de 177 milioane de euro de la Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei pentru construirea de penitenciare, aprobat de Guvern prin lege

Guvernul a aprobat marti un proiect de lege pentru aprobarea unui imprumut acordat de Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei BDCE) in vederea construirii a doua penitenciare, unul judetul Prahova si altul in judetul Buzau. imprumutul este in valoare de 177 de milioane de euro, iar costul proiectului este de 221,5 milioane euro.

Thyssenkrupp, Salzgitter si Voestalpine, amendate cu 464 milioane euro in Germania

Autoritatea antitrust din Germania a aplicat o amenda totala de 646 de milioane de euro 719 milioane de dolari) principalilor producatori de otel ai tarii - Thyssenkrupp si Salzgitter - precum si grupului austriac Voestalpine, pentru fixarea preturilor in industria otelului, transmit Bloomberg si Reuters, conform Agerpres.

Concurs de solutii pentru combaterea risipei alimentare: Premii de 2 milioane Euro

Antreprenorii, fermierii, firmele mici si mijlocii, studentii pot participa la un concurs european de solutii privind problemele legate de productia, transformarea, logistica si consumul de hrana, bugetul total al competitiei fiind de 2 milioane de euro.

FintechOS primeste o investitie Series A in valoare de 12,7 milioane euro pentru extinderea globala

Compania FintechOS a primit o investitie Serie A in valoare de 12,7 milioane de euro in cadrul unei runde care a fost condusa de Digital East Fund din partea Earlybird Venture Capital si OTB Venturesc, cu participarea actualilor investitori GapMinder.

Santierul Naval Orsova - contracte de peste 7 milioane euro cu Olanda

Santierul Naval Orsova SNO) a anuntat ca, in sedinta din 9 decembrie, Consiliul de Administratie al societatii a validat trei contracte externe pentru constructia de nave fluviale, valoarea totala a celor trei contracte fiind de 7. 000 euro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )