Libnet.ro
UNICEF

22:00

Guvernul va aproba ordonanta de urgenta privind legile justitiei. Anuntul facut de premierul Danicila

Antena3 Antena3,
Guvernul va aproba ordonanta de urgenta privind legile justitiei. Anuntul facut de premierul Danicila

Guvernul va aproba o ordonanta de urgenta care va pune in acord legile justitiei cu recomandarile Comisiei de la Venetia, a anuntat, luni, premierul Viorica Dancila. Stire in curs de. continuă pe Antena3

Demisie-surpriza in Ministerul Justitiei chiar in ziua in care Guvernul a adoptat OUG pe Legile Justitiei

Un secretar de stat din cadrul Ministerului Justitiei si-a dat demisia chiar in dimineata in care Guvernul a adoptat Ordonanta de Urgenta privind Legile Justitiei. Mai avem la MJ doi secretari de stat, dou.

Deputatul PSD Catalin Radulescu spune ca ministrul Toader se afla la sediul partidului, pentru a discuta despre OUG privind legile justitiei

Deputatul PSD Catalin Radulescu afirma ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se afla, duminica seara, la sediul partidului, pentru a discuta cu liderii formatiunii si cu cei din coalitie despre ordonanta de urgenta privind legile justitiei care ar urma sa fie pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de luni.

Surse: Ce prevede ordonanta de urgenta care modifica legile Justitiei. Pensionarea anticipata a magistratilor a fost amanata

Prevederea care permite pensionarea anticipata a magistratilor a fost amanata pana in 2022, se arata in Ordonanta de Urgenta pentru Legile Justitiei, care va fi adoptata luni dimineata de Guvern, sustin surse politice pentru Adevarul. Aproape jumatate dintre judecatori si procurori indeplineau conditiile de pensionare anticipata, astfel multe dintre instante si Parchete ar fi ramas ramane fara magistrati.

OUG privind legile justitiei - discutata de Executiv

Premierul a anuntat astazi ca OUG privind legile justitiei va fi discutata de Executiv, pentru o armonizare a prevederilor legilor.

Guvernul a adoptat OUG pentru Legile Justitiei

ACTUALIZARE - Toader: Eu nu am mers la Comisia de la Venetia pentru a solicita si a lua aprobare Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat luni, la finalul sedintei de Guvern, ca nu a fost la Comisia de la Venetia pentru a solicita si a lua aprobare. ------ *ACTUALIZARE - Guvernul a adoptat ordonanta de urgenta pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul justitiei, a declarat ministrul Tudorel Toader la Palatul Victoria. ------ Premierul a anuntat astazi ca OUG privind legile justitiei va fi discutata de Executiv, pentru o armonizare a prevederilor legilor.

Deputatul PSD Catalin Radulescu spune ca ministrul Toader se afla la sediul partidului, pentru a discuta despre OUG privind legile justitiei

Deputatul PSD Catalin Radulescu afirma ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se afla, duminica seara, la sediul partidului, pentru a discuta cu liderii formatiunii si cu cei din coalitie despre ordonanta de urgenta privind legile justitiei care ar urma sa fie pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de luni informeaza News. ro.

Deputatul PSD Catalin Radulescu spune ca ministrul Toader a fost duminica seara la sediul partidului, pentru a discuta despre OUG privind legile justitiei

Deputatul PSD Catalin Radulescu a spus ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, s-a aflat, duminica seara, la sediul partidului, pentru a discuta cu liderii formatiunii si cu cei din coalitie despre ordonanta de urgenta privind legile justitiei care ar urma sa fie pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de luni informeaza News. ro.

OUG pe legile justitiei: modificarea afecteaza pana si dosarul Revolutiei

Guvernul a dat ordonanta de urgenta pe legile justitiei. Anuntul a fost facut de Tudorel Toader, ministrul Justitiei, la ora 10. Cele trei legi ale justitiei au fost modificate de Parlament. De asemenea, au fost validate de Curtea Constitutionala. Pe 15 octombrie, ministrul Justitiei a anuntat ca Guvernul a adoptat OUG pe legile justitiei. Augustin [] .

Guvernul a adoptat OUG pe Legile Justitiei: A fost amanata pensionarea anticipata a magistratilor. Ministrul Justitiei poate sesiza Inspectia Judiciara in cazul procurorilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, la finalul sedintei de Guvern, ca a fost adoptata o Ordonanta de Urgenta pentru modificarea Legilor Justitiei. Acesta a anuntat ca Legile Justitiei, in noua.

Guvernul a adoptat OUG pe Legile Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, la finalul sedintei de Guvern, ca a fost adoptata o Ordonanta de Urgenta pentru modificarea Legilor Justitiei. Acesta a anuntat ca Legile Justitiei, in noua.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )