Libnet.ro
UNICEF

22:45

Guvernul a aprobat ajutoare de salvare de 1,4 miliarde lei pentru Tarom si Complexul Energetic Oltenia

Adevărul Adevărul,
Guvernul a aprobat ajutoare de salvare de 1,4 miliarde lei pentru Tarom si Complexul Energetic Oltenia

Guvernul a aprobat, in sedinta de marti, o ordonanta de urgenta privind acordarea de ajutor de salvare pentru Complexul Energetic Oltenia si pentru compania Tarom. continuă pe Adevărul

PENTRU LUNA FEBRUARIE MFP a planificat imprumuturi bancare de 4,4 miliarde lei

Ministerul Finantelor Publice MFP) a planificat, pentru luna februarie 2020, imprumuturi de la bancile comerciale de 4,4 miliarde lei, din care 300 de milioane de lei printr-o emisiune de certificate de trezorerie cu discount si 4,1 miliarde lei prin sapte emisiuni de obligatiuni de stat, la care se poate adauga suma de 615 milioane de lei prin sesiuni suplimentare de oferte necompetitive, aferente licitatiilor de obligatiuni.

Florin Citu: Risipa si furtul din banul public facut de PSD a ADAUGAT la datoria publica 75 de miliarde lei in trei ani

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, noteaza, intr-o postare pe Facebook, ca risipa si furtul din banul public facut de PSD a adaugat la datoria publica 75 de miliarde lei in acesti trei ani, iar.

Guvernul a aprobat acordarea unui ajutor de salvare a Complexului Energetic Oltenia de 1,2 miliarde lei

Guvernul Romaniei a aprobat Ordonanta de Urgenta prin care Complexului Energetic Oltenia CEO) primeste 1,2 miliarde de lei pentru achizitionarea certificatelor de CO2 pe anul 2019, la propunerea Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri.

Citu acuza PSD ca a adaugat 75 miliarde de lei la datoria publica prin risipa si furt

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a scris, duminica, intr-o postare pe Facebook, despre ce a insemnat guvernarea toxica PSD, amintind despre cresterea dobanzilor, cea mai mare inflatie si cel mai mare deficit bugetar din UE. Citu afirma ca risipa si furtul din banul public facut de PSD a adaugat la datoria publica 75 de miliarde lei in acesti trei ani.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )