Libnet.ro
UNICEF

15:00

Guvernul a aprobat un ajutor financiar pentru depozitarea privata a carnii de porc

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul a aprobat un ajutor financiar pentru depozitarea privata a carnii de porc

Guvernul a aprobat, in sedinta de astazi, acordarea unui ajutor financiar in limita sumei de 309. 500 de euro pentru depozitarea privata a carnii de porc, potrivit unui comunicat al Guvernului. continuă pe Ziarul Bursa

Ajutor financiar pentru depozitarea privata a carnii de porc

Persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale si familiale si/sau persoanele juridice, platitoare de TVA, care indeplinesc conditiile prevazute de legislatia europeana in domeniu, vor beneficia de un acjutor financiar pentru depozitarea privata a carnii de porc, in limita sumei de 309. 500 de euro.

Horoscopul financiar pentru luna iunie. Dezideriu anunta schimbari importante

Consultantul in astrologie Dezideriu a realizat un horoscop financiar pentru luna iunie si spune ca se anunta schimbari importante pentru multi dintre noi. Vorbind despre astre si finante in .

Guvernul doneaza doua statui pentru Casa memoriala Regele Carol I din Poradim, Bulgaria

Guvernul a aprobat joi, printr-un memorandum, donarea a doua statui catre Directia Muzeelor militare istorice- Plevna, Bulgaria. Potrivit unui comunicat al Guvernului, este vorba de busturile maiorului Gheorghe Sontu si soldatului Ion Grigore Alucai, cazuti in Razboiul de Independenta. Aceste opere comemorative urmeaza sa fie expuse in ansamblul Casei memoriale Regele Carol I din localitatea Poradim, dedicat eroilor romani cazuti in Razboiul de Independenta, in contextul in care autoritatile locale bulgare intentioneaza sa reamenajeze corespunzator casa memoriala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2627 seconds )