Libnet.ro
UNICEF

11:15

Guvernul a aprobat ordonanta privind salarizarea bugetarilor; 650.000 de oameni vor beneficia de prevederile ei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul a aprobat ordonanta privind salarizarea bugetarilor; 650.000 de oameni vor beneficia de prevederile ei

Guvernul a aprobat, astazi, ordonanta de urgenta privind salarizarea bugetarilor, de prevederile acesteia urmand sa beneficieze peste 650. 000 de persoane din administratia publica centrala, a declarat ministrul Muncii, Dragos Pislaru, intr-un briefing la Palatul Victoria, potrivit unor surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Miercuri speram sa avem adoptata ordonanta privind salarizarea bugetarilor

ACTUALIZARE 18:47 Ministerul Muncii lucreaza impreuna cu toate celelalte ministere pentru ca textul ordonantei privind salarizarea bugetarilor sa fie pregatit pentru a fi adoptat, miercuri, in sedinta de Guvern, a declarat ministrul de resort, Dragos Pislaru, astazi, intr-o conferinta de presa, la Palatul Victoria. *ACTUALIZARE 18:25 Pislaru: 50% din cresterile din grila de salarizare din educatie intra in vigoare la 1 august 2016 *ACTUALIZARE 17:51 Pislaru: Exista o suplimentare de fonduri in ordonanta privind salarizarea bugetarilor pentru cerintele din Educatie *Pislaru: Principala nemultumire a colegilor din Educatie este legata de termene.

Pislaru: Guvernul a aprobat OUG privind salarizarea bugetarilor. Beneficiarii, 650.000 de oameni din administratia publica centrala

Guvernul a aprobat ordonanta de urgenta cu privire la salarizarea bugetarilor, iar de prevederile acesteia vor beneficia peste 650. 000 de persoane din administratia publica centrala, potrivit ministrului Muncii, Dr.

Guvernul discuta miercuri proiectul de ordonanta privind salarizarea bugetarilor

Guvernul discuta, in sedinta de miercuri, proiectul de ordonanta de urgenta pentru modificarea ordonantei privind salarizarea personalului platit din fonduri publice. Executivul ar putea aproba si un proiect de hotarare privind acordarea unor ajutoare de urgenta familiilor a doua victime ale accidentului aviatic din 2 iunie din Republica Moldova.

Guvernul discuta proiectul de ordonanta privind salarizarea bugetarilor

Guvernul discuta, in sedinta de astazi, proiectul de ordonanta de urgenta pentru modificarea privind salarizarea personalului platit din fonduri publice in anul 2016, potrivit unor surse din presa.

Guvernul a aprobat ordonanta privind salarizarea. Anuntul facut de la Palatul Victoria

Ordonanta privind salariile bugetarilor ar putea fi adoptata azi de Guvernul condus de Dacian Ciolos. Peste 600. 000 de bugetari vor beneficia de mariri salariale din luna august, iar bugetul tarii se va goli cu.

Ordonanta privind salarizarea in sectorul bugetar a fost adoptata de Guvern. Ce spune normativul

Ordonanta de Urgenta privind salarizarea in sectorul bugetar a fost adoptata de Guvern in sedinta de miercuri. Anuntul a fost facut de catre ministrul Muncii, Dragos Pislaru, care a spus ca prin acest act normativ se incearca rezolvarea si corectarea unor inechitati.

Ordonanta privind salarizarea bugetarilor scoate de la buget 873 milioane lei in 2016 si 2,6 miliarde de lei in 2017

Cheltuielile bugetare estimate in 2016 pentru aplicarea noilor masuri privind salarizarea personalului platit din fonduri publice sunt estimate la 873 milioane lei, iar pentru 2017 totalizeaza 2,6 miliarde lei,.

Ordonanta privind salariile bugetarilor va fi adoptata miercuri, a spus Dragos Paslaru

Ne-am concentrat pe ceea ce putem sa facem si nu pe ceea ce nu putem sa facem. in mod evident, daca am fi avut resurse nelimitate am fi putut satisface mult mai multe nevoi, dar respectand responsabilitatea fiscal-bugetara, acestea sunt .

Telenovela cu salarizarea bugetarilor continua: proiectul e din nou pe ordinea de zi, dupa ce Guvernul il abandonase in aprilie

Cabinetul Ciolos ar putea aproba, in sedinta de miercuri, Ordonanta de urgenta privind salarizarea bugetarilor, proiectul fiind trecut primul pe ordinea de zi a sedintei. Executivul abandonase, in aprilie, acest proiect, la cererea ministrului de atunci al Muncii, Ana Costea, care si-a dat ulterior demisia tot pe fondul neintelegerilor privind salarizarea.

Suplimentare de fonduri in Ordonanta salarizarii

Impactul bugetar al corectiilor financiare pe care le va aduce ordonanta privind salarizarea bugetarilor va fi mai mare decat s-a prevazut initial, fara a afecta, insa, stabilitatea fiscal-bugetara, a anuntat, ieri, Dragos Pislaru, ministrul Muncii, potrivit Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )