Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul a aprobat OUG pentru Start-Up Nation 2018. Data la care va fi deschisa aplicatia

Antena3 Antena3,
Guvernul a aprobat OUG pentru Start-Up Nation 2018. Data la care va fi deschisa aplicatia

Executivul a aprobat, vineri, Ordonanta de Urgentapentru modificarea si completarea OUG nr. 10/2017 pentru stimularea infiintarii de noi intreprinderi mici si mijlocii, prin programul Start-Up Nation,. continuă pe Antena3

Ministerul pentru Mediul de Afaceri: Guvernul a aprobat vineri OUG pentru Start-Up Nation 2018

Executivul a aprobat, vineri, Ordonanta de Urgenta pentru modificarea si completarea ordonantei de urgenta nr. 10/2017 pentru stimularea infiintarii de noi intreprinderi mici si mijlocii, prin programul Start-Up Nation, editia 2018, potrivit unui.

Start-Up Nation 2018-2019: Guvernul insista se depuncteze antreprenorii din anumite judete, dar va acorda avansuri din finantarea de 200.000 de lei

Guvernul adopta vineri ordonanta de urgenta de modificare a programului Start-Up Nation 2018-2019, prin care statul va acorda unor mici afaceri private fonduri nerambursabile de cate 200. 000 de lei fiecare, insa vor fi depunctati din start antreprenorii din judetele care au o densitate mai mare de firme mici si mijlocii, a anuntat prim-ministrul la inceputul sedintei executivului.

Consultant: Firmele vor avea nevoie de scrisori de garantie pentru accesarea avansului la Start-Up Nation 2018-2019

Firmele in programul Start-Up Nation 2018-2019, atrage atentia un important consultant pentru accesarea fondurilor nerambursabile.

Oportunitati de finantare pentru startup-urile care dezvolta jocuri video: Fond de investitii de 30 milioane euro

Play Ventures lanseaza un fond de investitii de 30 de milioane de dolari pentru startup-uri din industria jocurilor. Firma va investi atat in startup-uri care dezvolta jocuri, dar si in cele care ofera servicii pentru creatorii din industria de gaming din intreaga lume.

Judecatorii cer Guvernului sa NU adopte OUG pentru amnistie si gratiere

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania, Asociatia Miscarea pentru Apararea Statutului Procurorilor si Asociatia Initiativa pentru Justitie cer Guvernului sa renunte la intentia de a adopta o ordonanta de.

Sediul MAI intra in reabilitari. Guvernul a aprobat ca fostul CC al PCR sa fie modernizat. Cat ne va costa distractia

Fosta cladire a Comitetului Central din Piata Revolutiei, care gazduieste acum mai multe ministere printre care si pe cel al Internelor intra in reabilitare si modernizare. Nu mai putin de 322 milioane lei, adica 70 milioane euro, urmeaza sa cheltuiasca statul pentru modernizarea cladirii construita in 1940. Cam cat a costat Catedrala Mantuirii Neamului la rosu.

UPDATE Criza vestelor galbene. Guvernul francez suspenda pentru sase luni cresterea taxelor la carburanti: Nicio taxa nu merita sa puna n pericol unitatea natiunii

Guvernul francez suspenda pentru sase luni cresterea taxelor la carburanti, a anuntat premierul Edouard Phillipe, precizand ca moratoriul propus este mult mai larg si prevede si inghetarea pentru aceeasi perioada a tarifelor la electricitate si gaz. Nicio taxa nu merita sa puna in pericol unitatea natiunii, a spus Philippe.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )