Libnet.ro
UNICEF

23:00

Guvernul a aprobat plafonarea la 8.500 lei, din septembrie, a indemnizatiei pentru cresterea copilului

Hotnews Hotnews,
 Guvernul a aprobat plafonarea la 8.500 lei, din septembrie, a indemnizatiei pentru cresterea copilului

Guvernul a modificat, in sedinta de vineri, OUG 111/2010 privind indemnizatia pentru cresterea copilului, stabilind o limita maxima de 8. 500 lei lunar. Prevederea se aplica incepand cu drepturile aferente lunii septembrie 2017 atat pentru persoanele care au drepturile stabilite sau solicitate anterior acestei date, cat si pentru situatiile ulterioare. continuă pe Hotnews

Plafonul indemnizatiei pentru cresterea copilului, aprobat de Guvern. Masura intra in vigoare din septembrie. Care este pragul final

Guvernul a modificat, in sedinta de vineri, OUG nr. 111/2010 privind indemnizatia pentru cresterea copilului, stabilind o limita maxima de 8. 500 lei lunar. Prevederea se aplica incepand cu drepturile aferente lunii septembrie 2017, atat pentru persoanele care au drepturile stabilite sau solicitate anterior acestei date, cat si pentru situatiile ulterioare.

Pensii plafonate pentru pensionarii de lux, din septembrie. Mesajul lui Dragnea pentru militari si politisti

Se schimba modul de calcul al pensiilor speciale. Ordonanta de Urgenta a suferit noi modificari, astfel ca dupa militari si politisti ar putea avea pensiile plafonate si personalul din aviatie sau cei din.

Veste EXCELENTA pentru elevi. Ce se va intampla din septembrie

Elevii din clasa a V-a vor avea, din prima zi a noului an scolar, sapte manuale noi. Ministerul Educatiei a inceput procesul de aprobare a manualelor pentru clasa a V-a, forma finala pentru sapte dintre cele.

Antena 3, preferata lui Baluta: doua contracte de aproape 200.000 de lei, din bani publici

Primarul sectorul 4, Daniel Baluta PSD), a incheiat recent doua contracte cu Antena 3, televiziune care a sustinut activ Partidul Social Democrat de-a lungul anilor, in valoare totala de peste 185. 000 de lei, echivalentul a peste 41. 000 de euro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )