Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul a aprobat un proiect de OUG privind restituirea taxei auto ceruta la inmatricularea autovehiculului

Hotnews Hotnews,
 Guvernul a aprobat un proiect de OUG privind restituirea taxei auto ceruta la inmatricularea autovehiculului

Guvernul a adoptat vineri o ordonanta de urgenta privind restituirea sumelor reprezentand taxa speciala pentru autoturisme si autovehicule, taxa pe poluare pentru autovehicule, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule si timbrul de mediu pentru autovehicule. Ordonanta reglementeaza restituirea pe cale administrativa, la cerere, a sumelor reprezentand taxa speciala pentru autoturisme si autovehicule, taxa pe poluare pentru autovehicule, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule si timbrul de mediu pentru autovehicule. continuă pe Hotnews

Guvernul discuta un proiect de OUG privind cresterea amenzilor pentru munca la negru

Guvernul are pe ordinea de zi a sedintei de vineri un proiect de OUG privind modificarea si completarea Legii nr. 53/2003- Codul muncii. Proiectul ar viza cresterea amenzilor pentru munca la negru. Vezi ce alte proiecte are Guvernul pe ordinea de zi.

Guvernul a aprobat proiectul de OUG prin care pensiile de serviciu nu vor mai putea depasi salariile nete

Guvernul Romaniei a adoptat, vineri, o ordonanta de urgenta care stabileste ca pensiile de serviciu nu se vor mai majora, anual, prin raportare la cresterile salariale, ci doar in functie de coeficientul de inflatie, asa cum se procedeaza, in prezent, in cazul pensiilor reglementate de Legea 263/2010. Actul normativ prevede, de asemenea, ca valoarea neta a pensiei de serviciu nu va mai putea depasi media soldelor/salariilor nete cuprinse in baza de calcul a pensiei.

Guvernul a decis restituirea taxei pentru inmatricularea masinilor. Cand vor putea fi recuperati banii si cat e dobanda

In sedinta de astazi, Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta privind restituirea sumelor reprezentand taxa speciala pentru autoturisme si autovehicule, taxa pe poluare pentru autovehicule, taxa .

Guvernul le recomanda celor afectati de OUG privind pensiile sa ramana in activitate, in asteptarea salariilor majorate

Guvernul transmite ca persoanele care intra in categoriile afectate de OUG privind pensiile de serviciu pot sa iasa din sistem pana la 15 septembrie potrivit vechilor reglementari, insa sa le recomanda sa nu se pensioneze, in asteptarea majorarilor salariale stabilite de Legea salarizarii, prin care vor avea implicit si pensia marita.

Ministrul Finantelor: OUG privind pensiile speciale ne va ajuta la anul sa sustinem bugetul de pensii

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a facut, miercuri, o serie de declaratii despre scandalul izbucnit ca urmare a acordarii pensiilor speciale. El declarat ca OUG privind pensiile speciale ne va ajuta la.

Decizii de ultima ora ale Guvernului: OUG privind pensiile militare, adoptata; cresc si sporurile pentru administratia locala

Pensiile militare si cele de serviciu nu vor mai fi actualizate in functie de nivelul salariului, ci doar cu rata inflatiei, iar aceste venituri nu vor mai putea depasi media salariilor din anii de activitate, a decis Guvernul. Citeste in slide-urile.

Lia Olguta Vasilescu a cerut adoptarea OUG privind pensiile speciale: Valoarea neta a pensiei nu va putea depasi media soldelor sau salariilor

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat, in cadrul sedintei de Guvern, ca Ordonanta de Urgenta privind pensiile speciale prevede doua mari modificari fata de actuala legislatie.

Sedinta de guvern in care trebuia sa se discute despre OUG privind pensiile speciale, amanata

Sedinta de Guvern in care urma sa fie prezentata Ordonanta de Urgenta privind pensiile speciale a fost amanata, informeaza B1TV. intre timp, tot mai multi angajati din.

Ion Cristoiu: Negustoria dintre PSD si Klaus Iohannis sta la baza mult anuntatei OUG privind pensiile speciale

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de joi, de pe blogul sau, despre ordonanta de urgenta privind eliminarea pensiilor speciale ce urmeaza a fi adoptata. Cristoiu atrage.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )