Libnet.ro
UNICEF

08:00

Guvernul a aprobat rectificarea bugetului pentru 2017: Ministerul Dezvoltarii pierde aproape 2 miliarde de lei, iar Ministerul Transporturilor 6,2 miliarde lei. Cei mai multi bani merg la plata salariilor

Hotnews Hotnews,
 Guvernul a aprobat rectificarea bugetului pentru 2017: Ministerul Dezvoltarii pierde aproape 2 miliarde de lei, iar Ministerul Transporturilor 6,2 miliarde lei. Cei mai multi bani merg la plata salariilor

Guvernul a aprobat miercuri prima rectificare a bugetului pentru 2017. In urma rectificarii, au fost luati banii destinati investitiilor pentru a putea fi asigurate platile cu majorarile salariale. Diminuarile bugetare au fost operate, in principal, de la Ministerul Dezvoltarii -1. 98 miliarde lei), Ministerul Transporturilor -6. 2 miliarde lei), Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale -303,4 milioane lei), in principal din sumele aferente proiectelor cu finantare din fonduri europene. continuă pe Hotnews

Guvernul a aprobat rectificarea bugetului pentru 2017: Ministerul Dezvoltarii pierde aproape 2 miliarde de lei, iar Ministerul Transporturilor pierde 6,2 miliarde lei. Cei mai multi bani merg la plata salariilor

Guvernul a aprobat miercuri prima rectificare a bugetului pentru 2017. In urma rectificarii, au fost luati banii destinati investitiilor pentru a putea fi asigurate platile cu majorarile salariale. Diminuarile bugetare au fost operate, in principal, de la Ministerul Dezvoltarii -1. 98 miliarde lei), Ministerul Transporturilor -6. 2 miliarde lei), Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale -303,4 milioane lei), in principal din sumele aferente proiectelor cu finantare din fonduri europene.

Rectificarea bugetului pentru 2017, aprobata de Guvern

ACTUALIZARE 16:18 Prima rectificare a bugetului pentru 2017 a fost aprobata astazi de Guvern, in conditiile inregistrarii unei cresteri economice de 5,8% pe primul semestru, ceea ce a determinat o crestere a PIB cu 21,9 miliarde lei, conform estimarilor Comisiei Nationale de Prognoza, de la 815,2 miliarde lei la 837,1 miliarde lei, se arata intr-un comunicat al Executivului. *Ionut Misa: in urma rectificarii, toate institutiile publice au asigurate integral fondurile necesare pentru acoperirea cheltuielilor.

Familia Ionescu, ploaia si rectificarea bugetului

Saptamana trecuta, familia Ionescu a avut de onorat nunta unor prieteni. Prin urmare, doamna Ionescu s-a dus dimineata la coafor, si-a cumparat un deux pieces special pentru fericita ocazie si s-a ferchezuit ca sa arate cat mai bine. N-o duceau ei stralucit cu banii, dar odata fac nunta cei mai buni prieteni ai lor si nu se face sa nu iasa in lume la cele mai inalte standarde. Petrecerea, tinuta la o terasa cu multa lume, s-a dovedit si ea de mare clasa. S-a cantat, s-a dansat, si-a umplut pagina de Facebook cu fotografii. Asta in primele ore, caci spre seara a venit o ploaie si un vant care i-au distrus iremediabil coafura doamnei Ionescu. Mai mult, sensibila fiind, doamna Ionescu s-a ales si cu o pneumonie de toata frumusetea. Acum sta in spital, se uita la fotografiile facute inainte de venirea ploii si- intre doua antibiotice- zambeste :Dom`ne, da` ce bine aratam!.

CGMB a aprobat rectificarea bugetara. Cum se impart banii bucurestenilor

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a alocat, in plus, 2,7 milioane de euro la RATB pentru aer conditionat in tramvaie si alte 2,8 milioane de euro pentru achizitionarea a 12 utilaje de topit zapada, aproape 4 milioane de euro in plus pentru RADET si inca 4,4 milioane de euro pentru doua spitale.

Aproape 4 milioane de euro in plus pentru RADET, la rectificarea bugetara

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat, in sedinta extraordinara de luni, rectificarea bugetului Capitalei, alocand, astfel, in plus, 6 milioane de euro pentru Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti DGASMB) pentru plata sprijinului acordat copiilor cu dizabilitati, 4,4 milioane de euro pentru doua spitale si aproape 4 milioane de euro pentru RADET, aflata in insolventa.

Guvernul a aprobat ocuparea a 21 de posturi vacante din Ministerul Sanatatii si 7 din directiile de sanatate publica

Guvernul a aprobat miercuri un memorandum care permite Ministerului Sanatatii sa organizeze concursuri sau examene pentru ocuparea unor posturi vacante din cadrul ministerului si a unor institutii aflate in subordinea sa. Concursurile vizeaza 21 de posturi din cadrul Ministerului Sanatatii si 7 posturi din directiile de sanatate publica.

Guvernul a aprobat un document de cooperare cu NATO. Filip: Neutralitatea nu inseamna izolarea tarii

Guvernul a aprobat in cadrul sedintei de miercuri, 13 septembrie, Planul Individual de Actiuni al Parteneriatului IPAP) Republica Moldova Alianta Nord-Atlantica NATO) pentru anii 2017-2019. Documentul traseaza domeniile prioritare si obiectivele comune de cooperare.

Guvernul a aprobat proiectul Legii Internshipului: Indemnizatie va fi cel putin egala cu 50% din echivalentul salariului de baza minim brut pe tara

Guvernul a aprobat miercuri proiectul Legii Internshipului care prevede ca tinerii in varsta de cel putin 16 ani vor putea participa la programe de internship platite la firme private sau institutii publice, pe perioade de cel mult sase luni. Proiectul va fi transmis Parlamentului cu solicitarea de a fi dezbatut si aprobat in procedura de urgenta. Internul sau beneficiarul programului de internship are dreptul la o indemnizatie lunara neta de internship, din partea organizatiei gazda. Indemnizatia de internship va fi cel putin egala cu 50% din echivalentul salariului de baza minim brut pe tara, garantat in plata.

Guvernul a adoptat masuri pentru asigurarea stocurilor de carbune pentru iarna

Depozitul Rosia din cadrul Exploatarii Miniere de cariera Rovinari va fi activat si utilizat partial, incepand cu data de 15 septembrie 2017 si pana la data de 30 aprilie 2018, potrivit unui comunicat de presa al Executivului.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2563 seconds )