Libnet.ro
UNICEF

19:30

Guvernul a aprobat Strategia Nationala de Renovare pe Termen Lung

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul a aprobat Strategia Nationala de Renovare pe Termen Lung

Guvernul a aprobat Strategia Nationala de Renovare pe Termen Lung pentru sprijinirea renovarii parcului national de cladiri rezidentiale si nerezidentiale, publice si private, printre obiective numarandu-se imbunatatirea performantei energetice a fondului existent de cladiri, prin reducerea consumului de energie, a emisiilor de carbon si extinderea utilizarii surselor regenerabile de energie la cladiri, precum si imbunatatirea sigurantei cladirilor si asigurarea calitatii arhitecturale si de integrare in mediul urban a interventiilor de renovare. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul a aprobat Strategia de vaccinare anti-Covid-19. Cine are prioritate la vaccin

Guvernul a adoptat, in sedinta de vineri seara, Hotararea privind Strategia de vaccinare a populatiei impotriva virusului SARS-CoV-2. Autoritatile fac apel la societatea civila, dar si la specialisti, sa se sprijine campania de vaccinare.

DAN ARMEANU (ASF): Educatia financiara reprezinta un factor important al dezvoltarii economice pe termen lung si al asigurarii bunastarii

Vicepresedintele ASF al Sectorului Sistemului de Pensii Private - domnul Dan Armeanu, a declarat ca educatia financiara reprezinta un factor important al dezvoltarii economice pe termen lung si al asigurarii bunastari.

Strategia nationala de vaccinare ar putea fi aprobata in sedinta de Guvern de vineri

Executivul ar putea aproba strategia nationala de vaccinare in sedinta de vineri, urmand ca la inceputul saptamanii viitoare, planul sa mearga spre aprobare la Consiliul Suprem de Aparare a Tarii, scrie Ag.

Strategia nationala de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobata astazi de Guvern

Strategia nationala de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobata in sedinta de guvern de vineri, urmand ca saptamana viitoare sa fie adoptata de Consiliul Suprem de Aparare a Tarii, conform Agerpres.

Investitii personale in criza. Andrei a investit de Black Friday, nu a cheltuit. N-are acasa un Turbion in miniatura, dar gandeste pe termen lung

Multi investitori si-ar dori, probabil, sa aiba propriul Turbion acasa. Nu in sensul dictionarului roman, ci in cel descris de Robert Charles Wilson in cartea cu acelasi nume. Bineinteles, nu la aceeasi amploare. Adica propriul apartamentcasa sa fie inconjurat de o membrana controlabila in care timpul sa treaca mai incet in interior decat afara. 1 secunda = cativa ani. Astfel, ai face o investitie, ti-ai activa campul acela si dupa cateva secunde constati ca ai produs multi bani, ca esti bogat, deoarece timpul in afara a trecut mai repede. E SF si o exagerare, bineinteles, dar ideea este ca investitiile se vad in timp. in luna mai l-am prezentat pe Andrei, care avea 22 de ani cand a venit criza din 2008. Ati putut vedea atunci in ce fel s-a schimbat comportamentul sau fata de economisire si studiu, pentru a fi cat de bun poate in domeniul sau de activitate. Asa cum stiti deja, el nu mai da banii pe prostii, adica pe lucruri care crede ca nu-i folosesc, cu exceptia celor care il ajuta in munca pe care o presteaza.

Comisia Europeana a aprobat Strategia Farmaceutica pentru Europa

Comisia Europeana a adoptat la data de 25 noiembrie o Strategie farmaceutica pentru Europa, care sa .

Guvernul adopta strategia de vaccinare anti-COVID

Guvernul are pe ordinea de zi a sedintei de vineri, pe lista suplimentara, o hotarare privind strategia de vaccinare anti-COVID, a anuntat ministrul Sanatatii Nelu Tataru.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )