Libnet.ro
UNICEF

18:15

Guvernul belgian ia noi masuri pentru combaterea radicalismului

România Liberă România Liberă,
Guvernul belgian ia noi masuri pentru combaterea radicalismului

Guvernul belgian va investi 39 de milioane de euro pentru a combate radicalismul in mai multe comune situate in apropierea canalui maritim din Bruxelles, intre care si Molenbeek. Totodata, pana in 2019 va recruta 1000 de politisti suplimentari, pentru lupta cu terorismul. continuă pe România Liberă

Guvernul a adoptat masuri pentru sprijinirea persoanelor ranite in urma tragediei de la Colectiv

Executivul a aprobat astazi o serie de masuri pentru sprijinirea persoanelor ranite in incendiul din Clubul Colectiv, astfel incat ajutorul financiar se va extinde si pentru ranitii tratati in regim ambulatoriu si pentru insotitorii persoanelor ranite, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Consiliul pentru Combaterea Discriminarii, sesizat de persoane care spun ca li s-a refuzat accesul in centrul Therme Bucuresti

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) a primit patru sesizari de la persoane care spun ca li s-a refuzat accesul in centrul wellness Therme Bucuresti, in acest caz fiind declansata o investigatie, dupa cum a declarat miercuri, pentru Mediafax, presedintele CNCD, Asztalos Csaba.

Guvernul acorda ajutor umanitar pentru refugiati

Guvernul a aprobat o Hotarare prin care se aloca suplimentar bugetului Ministerului Afacerilor Externe suma de 550. 000 de lei pentru acordarea ajutorului umanitar de urgenta pentru refugiati, transmite un comunicat al Executivului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )