Libnet.ro
UNICEF

07:00

Guvernul Boris Johnson acuza Uniunea Europeana ca nu s-a trezit la realitate si reia, in secret, discutiile privitoare la un Brexit fara acord pe partea comerciala (FOTO)

B1 B1,
Guvernul Boris Johnson acuza Uniunea Europeana ca nu s-a trezit la realitate si reia, in secret, discutiile privitoare la un Brexit fara acord pe partea comerciala (FOTO)

Uniunea Europeana nu s-a trezit la realitate cu privire la pozitia Marii Britanii, astfel ca guvernul Boris Johnson si-a reluat discutiile, aparent in secret, privitoare la o iesire din Uniunea Europeana. continuă pe B1

Cum va sarbatori Regatul Unit iesirea din Uniunea Europeana. in program se afla si un discurs despre prosperitate si oportunitate al premierului Boris Johnson

Un discurs special al premierului Boris Johnson, proiectarea unei numaratori inverse pe cladirea guvernului si introducerea in circulatie a uneimonede in editie limitata sunt doar cateva dintre.

Boris Johnson i-a cerut lui Putin sa inceteze activitatile de destabilizare ce ameninta securitatea Regatului si a aliatilor

Premierul britanic Boris Johnson i-a spus, duminica, presedintelui rus Vladimir Putin ca nu va exista o normalizare a relatiilor bilaterale pana cand Moscova nu va inceta activitatea de destabilizare care ameninta securitatea Regatului si a aliatilor, relateaza Reuters.

Premierul Boris Johnson vrea sa mute Camera Lorzilor de la Londra in orasul York

Premierul Boris Johnson intentioneaza sa mute sediul Camerei Lorzilor in orasul York din nordul Angl.

Firea zice ca depune plangere pe numele lui Rares Bogdan, care a spus ca membrii de conducere ai PSD, printre care si Firea, au periclitat parteneriatele noastre vitale cu Uniunea Europeana si SUA

Gabriela Firea a spus ca depune plangere pe numele cetateanului Bogdan Rares, dupa ce europarlamentarul PNL si-a exprimat dezacordul pentru un guvern de uniune nationala, argumentand ca nu guvernam cu cei care au atacat statul de drept si au periclitat parteneriatele noastre vitale cu Uniunea Europeana si SUA si care pana la aceasta ora nu au recunoscut ca au gresit. Rares Bogdan a subliniat ca PNL nu este dispus sa stea alaturi de Oprisan, Codrin, Buzatu, Badalau, Stanescu, Firea, Olguta, Budai, Nicolicea, Iordache, Arsene.

SCANDAL in Marea Britanie: Londra a ascuns de Uniunea Europeana date despre 75.000 de infractori straini

Scandal in Marea Britanie. Regatul Unit primeste o grea lovitura de imagine, dupa ce Londra a ascuns fata de Uniunea Europeana detalii despre 75. 000 de infractori straini aflati pe teritoriul britanic, scrie.

Acelasi tip de conector ar putea fi impus ca standard unic pentru alimentarea gadgeturilor in Uniunea Europeana

Pana la finalul acestui an, o lege europeana ar putea obliga toti producatorii de dispozitive cu baterie, care necesita reincarcare, sa foloseasca acelasi tip de conector, informeaza News. ro.

Groapa de gunoi de la Glina aduce Romania in procedura de infringement cu Uniunea Europeana

Comisia Europeana s-a sesizat asupra pericolului pentru mediul inconjurator si sanatatea populatiei .

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2496 seconds )