Libnet.ro
UNICEF

08:45

Guvernul Boris Johnson ameninta muzeele din Marea Britanie ca ar putea ramane fara bani publici daca inlatura statui din cauza protestelor

B1 B1,
Guvernul Boris Johnson ameninta muzeele din Marea Britanie ca ar putea ramane fara bani publici daca inlatura statui din cauza protestelor

Guvernul Regatului Unit a avertizat o serie de institutii de cultura ca finantarea publica de care beneficiaza ar putea fi pusa sub semnul intrebarii in cazul in care vor inlatura statui sau alte obiecte. continuă pe B1

O romanca din Marea Britanie a ajuns in spatele gratiilor pentru o farsa

O romanca din Marea Britanie a fost condamnata la inchisoare, dupa ce i-a facut o farsa sefei sale. Aurora Iacomi in varsta de 32 de ani i-a turnat un detergent foarte puternic in cafea sefei sale,.

O solicitanta gay de azil, care a fost deportata din Marea Britanie si agresata in tara sa, a castigat procesul cu autoritatile britanice

O lesbiana, solicitanta de azil, care a fost deportata de Marea Britanie inapoi in Uganda in 2013, iar apoi i s-a permis sa se intoarca dupa ce legislatia a fost declarata abuziva, a castigat luni procesul cu Ministerul de Interne care a facut apel la decizie. Revenita in tara sa, femeia a fost jefuita si violata, relateaza The Independent.

Franta avertizeaza Marea Britanie ca UE nu va ceda intimidarilor in negocierile post-Brexit

Administratia Emmanuel Macron a criticat dur, vineri, atitudinea Guvernului Boris Johnson in negocierile dintre Uniunea Europeana si Marea Britanie privind relatiile post-Brexit, avertizand ca Bruxellesul nu va ceda intimidarilor, informeaza cotidianul Financial Times, conform Hotnews.

Boris Johnson anunta o majorare cu 30% a finantarii britanice pentru Organizatia Mondiala a Sanatatii

Premierul Boris Johnson s-a angajat sambata sa majoreze cu 30% contributia Marii Britanii pentru Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), la 340 de milioane de lire sterline pentru urmatorii patru ani, solicitand, intr-un discurs inregistrat adresat Adunari Generale a Natiunilor Unite, reforme la nivelul OMS si o revigorare a cooperarii transfrontaliere, transmite Reuters.

Coronavirus: Boris Johnson face apel la unitate si subliniaza datoria de aflare a adevarului

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a lansat sambata, la Adunarea Generala a ONU, un apel la unitate impotriva unor viitoare pandemii si a insistat pe necesitatea de a fi inteles modul in care s-a propagat noul coronavirus, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Wizz Air lanseaza doua noi rute din Romania spre Marea Britanie

Wizz Air, compania aeriana cu cea mai rapida crestere si cea mai ecologica* din Europa, a anuntat astazi doua noi rute de la Iasi si Craiova spre Birmingham in Marea Britanie, cu incepere de pe 23 si 24 octombrie 2020.

Descoperirea din Marea Neagra care pune Romania pe harta istorica a lumii. Este cea mai veche din istoria omenirii

Cea mai veche ambarcatiune intacta care s-a scufundat a fost gasita. Se presupune ca nava are o vechime de peste 2. 400 de ani. Descoperirea aceasta din Marea Neagra pune Romania pe harta istorica a lumii! Vom detalia, in cele ce urmeaza. Descoperirea din Marea Neagra care pune Romania pe harta istorica a lumii Specialistii au .

VIDEOCONFERINTA BURSA ENERGIA IN PRIZA TANASE STAMULE, CONSILIER DE STAT LA CANCELARIA PREMIERULUI: Executivul vrea exploatarea resurselor de gaze din Marea Neaga

Stamule: Suntem in tatonari cu mai multe firme si asocieri pentru investitia in reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda Guvernul are mai multe directii de dezvoltare pe zona de energie, a anuntat Tanase Stamule, Consilier de stat in cadrul Cancelariei Prim-Ministrului in domeniul economic, care a subliniat ca tara noastra trebuie sa devina un exportator de energie.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )