Libnet.ro
UNICEF

16:16

Guvernul Boris Johnson din Marea Britanie se pregateste de un Brexit fara acord comercial

B1 B1,
Guvernul Boris Johnson din Marea Britanie se pregateste de un Brexit fara acord comercial

Daca Londra si Bruxellesul nu ajung la o intelegere pana in octombrie, Regatul Unit va fi gata sa accepte asta si sa mearga mai departe, ar urma sa spuna premierul Boris Johnson luni, potrivit unui. continuă pe B1

Un tanar din Marea Britanie, diagnosticat cu cancer, are o ultima dorinta inainte de a muri. Vrea sa construiasca o casa pentru familia sa

Un barbat din Marea Britanie care mai are doar cateva luni de trait incearca sa le ofere conditii mai bune de viata sotiei si fiicei lui. James Roocroft mai are doar cateva luni de trait si incearca.

Mesajul impresionant al unei romance din Marea Britanie: Nu voi arunca niciodata cu noroi in tara din care am venit

O romancastabilita in capitala Marii Britaniia vorbitdespre provocarile de care a avut parte in cei cinci ani de cand a plecat din tarasi s-a stabilit in Regatul Unit al.

Marea Britanie si UE ridica tonul cu o zi inainte de reluarea negocierilor privind relatia post-Brexit

Marea Britanie si Uniunea Europeana au ridicat tonul luni, cu o zi inaintea reluarii negocierilor asupra relatiei post-Brexit, Boris Johnson amenintand sa se retraga din discutii la mijlocul lui octombrie si pregatindu-se, conform Financial Times, sa revina asupra anumitor angajamente din trecut, relateaza Agerpres.

Boris Johnson va cere UE sa incheie un acord comercial cu Marea Britanie pana pe 15 octombrie sau sa mearga mai departe

Marea Britanie a stabilit ca termen pentru incheierea unui acord de liber schimb cu Uniunea Europeana pana pe 15 octombrie si, daca nu se va ajunge la un acord ambele parti sa accepte si sa mearga mai departe, va afirma luni premierul britanic Boris Johnson, transmite Reuters.

Fostul ambasador britanic in SUA declara ca premierul Boris Johnson este fascinat de Trump

Fostul ambasador britanic in SUA, Kim Darroch, afirma ca premierul britanic Boris Johnson este fascinat de presedintele american Donald Trump si intrigat de relatia sa intermitenta cu faptele si cu adevarul, intr-o noua carte care apare in serial incepand de astazi in publicatia The Times.

Marea Britanie a inregistrat duminica cele mai multe noi cazuri de infectare cu coronavirus din mai: 2.988

Marea Britanie a inregistrat duminica 2. 988 de cazuri noi de coronavirus, cel mai ridicat nivel dupa data de 23 mai, in crestere de la numarul de 1. 813 consemnat sambata, relateaza Reuters.

Nu vom fi un stat-vasal al UE. Marea Britanie joaca tare inainte de ultima runda de negocieri pentru acordul post-brexit

Regatul Unit nu va deveni un stat-vasal al Uniunii Europene, indiferent care va fi acordul comercial post-Brexit incheiat cu cei 27, a afirmat duminica negociatorul britanic David Frost, citat de AFP si Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )