Libnet.ro
UNICEF

00:07

Guvernul britanic se pregateste pentru alegeri anticipate, dupa ce un ministru conservator a parasit cabinetul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul britanic se pregateste pentru alegeri anticipate, dupa ce un ministru conservator a parasit cabinetul

Ministrii din cabinetul de la Londra se pregatesc sa convoace alegeri parlamentare anticipate, dupa ce premierul Theresa May a asistat la prima demisie a unui deputat conservator, Stephen Philips, in semn de protest fata de felul in care gestioneaza chestiunea iesirii Marii Britanii din UE, scrie The Telegraph. continuă pe Ziarul Bursa

Pe fondul BREXIT-ului Guvernul Marii Britanii se pregateste de alegeri anticipate

Membri ai Guvernului de la Londra elaboreaza planuri pentru convocarea alegerilor parlamentare anticipate, in contextul demisiei unui deputat conservator, Stephen Philips, care a acuzat Guvernul Theresa May ca, in contextul iesirii Marii Britanii din UE, tinde spre politici de dreapta, scrie Mediafax.

Guvernul Marii Britanii pregateste alegeri anticipate, pe fondul disputelor pe tema Brexit. Atac furibund al presei tabloide asupra Justitiei

Membri ai Guvernului de la Londra elaboreaza planuri pentru convocarea alegerilor parlamentare anticipate, dupa demisia unui deputat conservator care a acuzat Cabinetul May ca, in contextul iesirii Marii Britanii din UE, tinde spre politici de dreapta. Mai multi politicieni conservatori i-au cerut premierului sa intervina pentru a-i apara pe cei trei judecatori ai inaltei Curti de Justitie atacati furibund de presa tabloida britanica.

Ce urmeaza dupa decizia Justitiei de a obliga Guvernul britanic sa ceara votul Parlamentului pentru Brexit

Dupa decizia inaltei Curti de Justitie de la Londra potrivit careia Guvernul nu poate declansa procesul de iesire din UE fara aprobarea Parlamentului s-a dat startul astfel unei perioade de incertitudine politica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )