Libnet.ro
UNICEF

07:30

Guvernul bulgar vrea sa ia opt F-16 noi. Ct vor plati vecinii nostri pentru avioanele de lupta

Hotnews Hotnews,
 Guvernul bulgar vrea sa ia opt F-16 noi. Ct vor plati vecinii nostri pentru avioanele de lupta

Guvernul bulgar a aprobat planul de masuri pentru inceperea negocierilor cu Statele Unite pentru cumpararea a opt avioane de lupta F-16 noi pentru a inlocui flota imbatranita de MiG-uri 29 si pentru a imbunatati nivelul de conformare cu standardele NATO, transmite Reuters. continuă pe Hotnews

Guvernul Dancila vrea sa scoata o carte, pe bani publici, despre marile sale realizari/ Darius Vlcov va fi coordonatorul

Guvernul va discuta in sedinta de miercuri un memorandum privind publicarea unui volum editorial privind activitatea guvernamentala din 2018. Practic, GUvernul vrea sa-si faca publicitate, insa pe bani publici. Fiecare minister va trimite Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza, pana pe 15 februarie, informatii cu toate realizarile din 2018. De coordonare se va ocupa consilierul de stat pe probleme economice ale premierului, adica Darius Valcov. Cartea cu marile realizari ale Guvernului va fi distribuita in 500 de exemplare catre institutii centrale si locale.

Guvernul Dancila vrea sa scoata o carte, pe bani publici, despre marile sale realizari/ Darius Vlcov va fi coordonatorul

Guvernul va discuta in sedinta de miercuri un memorandum privind publicarea unui volum editorial privind activitatea guvernamentala din 2018. Practic, GUvernul vrea sa-si faca publicitate, insa pe bani publici. Fiecare minister va trimite Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza, pana pe 15 februarie, informatii cu toate realizarile din 2018. De coordonare se va ocupa consilierul de stat pe probleme economice al premierului, adica Darius Valcov. Cartea cu marile realizari ale Guvernului va fi distribuita in 500 de exemplare catre institutii centrale si locale.

Operatorii telecom, jupuiti de stat in 2019: cu cat vor plati mai mult?

Impozitarea cu 3% din cifra de afaceri a operatorilor telecom, asa-zisa taxa pe lacomie impusa de PSD-ALDE la finalul anului 2018, va duce fara doar si poate la scumpiri pe care le vor suporta clientii finali. Este o taxa impusa.

Guvernul Dancila vrea sa scoata o carte despre marile sale realizari. Volumul va fi publicat din bani publici

Guvernul va discuta in sedinta de miercuri un memorandum privind publicarea unui volum editorial privind activitatea guvernamentala din 2018. Volumul va fi publicatla initiativa lui Toni Grebla, secretarul general al Guvernului si Ion Ghizdeanu, seful Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza.

Trei mall-uri noi vor fi construite in 2019 in Romania. in ce orase vor fi amplasate

Alte trei mall-uri se vor construi in Romania in anul 2019. Constructiile centrelor comericale vor incepe in Sibiu, Targu Mures si Balotesti, suprafata fiind de 250. 000 de metri patrati. Harta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )