Libnet.ro
UNICEF

19:45

Guvernul cauta solutii pentru problemele din Sanatate. Cele mai importante subiecte au fost dezbatute la Health Forum-VIDEO

Antena3 Antena3,
Guvernul cauta solutii pentru problemele din Sanatate. Cele mai importante subiecte au fost dezbatute la Health Forum-VIDEO

Sistemul de sanatate din Romania este monitorizat indeaproape de Bruxelles. Astazi, laForumul Health Forum organizat de Intact Media Group s-au discutat cele mai importante probleme din acest. continuă pe Antena3

Ministerul Turismului cauta solutii pentru problemele create de blocarea conturilor Omnia Turism

Situatia creata in urma sinuciderii patronului Omnia Turism este complexa, iar Ministerul Turismului cauta solutii pentru mai multe probleme care au fost create de blocarea conturilor bancare ale agentiei, imediat dupa ce s-a difuzat in mass-media vestea mortii acestuia, se arata intr-un comunicat al institutiei trimis Redactiei.

Dupa ce a tocat banii de investitii pe pomeni electorale si nu e capabil sa absoarba banii europenei, Guvernul cauta imprumuturi pentru infrastructura

Romania are cea mai mica absorbtie a fondurilor europene din regiune, insa continua sa se imprumute pentru marile proiecte de infrastructura. In loc se concentreze pe coridoarele de transport desenate clar de Uniunea Europenea, care se pot construi cu.

Angajatii din Sanatate au protestat in Capitala

ACTUALIZARE 15:54 Mitingul angajatilor din Sanatate s-a incheiat Mitingul la care au participat aproximativ 5. 000 de angajati din sistemul de sanatate s-a incheiat, insa sindicalistii nu renunta la proteste, potrivit unei surse din presa. *ACTUALIZARE 14:55 Liderii SANITAS au inceput discutiile la Guvern in legatura cu problemele din sanatate si asistenta sociala din Romania *ACTUALIZARE 13:30 Manifestantii din domeniul sanitar au ajuns in Piata Victoriei in jurul orei 13. 00, dupa ce au mers in mars din Piata George Enescu. *ACTUALIZARE 13:00 Cateva mii de angajati din Sanatate, care participa la mitingul organizat in Capitala de federatia Sanitas, au plecat in mars, spre Piata Victoriei. *ACTUALIZARE 10:59 Aproximativ o mie de persoane s-au adunat, in aceasta dimineata, in Piata George Enescu din Capitala, unde a inceput mitingul organizat de Federatia Sanitas si la care sunt asteptati cateva mii de angajati din sistemul sanitar, care reclama ca legea salarizarii genereaza inechitati in sistemul de salarizare din sanatate si asistenta sociala.

Declaratia zilei de la mitingul angajatilor din Sanatate: Am un copil de 22 de ani pe care nu-l pot angaja decat la particular pe 10 milioane (VIDEO)

Declaratia zilei vine de la o angajata din Sanatate care a iesit joi in strada sa protesteze dupa ce Guvernul a anuntat ca nu sunt bani pentru sporuri si cresteri.

Be EU. Se cauta logo pentru presedintia Consiliului European. Cand incepe concursul si ce premii se pot castiga

Romania va detine in 2019 presedintia Consiliului European, iar acum se cauta logo pentru acest eveniment. Concursul este dedicat exclusiv elevilor din invatamantul liceal si.

Proteste de amploare in Capitala: Sindicatele din sanatate s-au saturat de minciunile PSD (VIDEO)

Peste 8. 000 de angajati din Sanatate vor iesi joi in strada, dupa ce ministrul de Finante le-a spus verde in fata ca nu sunt bani pentru sporuri sau pentru cresteri salariale. Sindicalistii se vor.

Angajatii din Sanatate, un nou protest in Capitala. Circulatia va fi deviata

Aproape 20 de mii de sindicalisti din Sanatate participa joi la un miting de amploare in Capitala. Legea salarizarii este principala nemultumire care a scos oamenii in strada. La aceasta se.

Angajatii din Sanatate, un nou protest in Capitala. Sindicalistii au intrat la discutii cu premierul Tudose

Aproape 20 de mii de sindicalisti din Sanatate participa joi la un miting de amploare in Capitala. Legea salarizarii este principala nemultumire care a scos oamenii in strada. La aceasta se.

Miting al sindicatelor din Sanatate in Capitala, astazi

Cateva mii de persoane din sanatate sunt asteptate la un miting de protest, astazi, in centrul Capitalei.

Mitingul sindicatelor din Sanatate, organizat in Capitala, a inceput

ACTUALIZARE 10:00 Protestul angajatilor din domeniul sanatatii, organizat de federatia Sanitas, a inceput in Piata George Enescu ----------- Cateva mii de persoane din sanatate sunt asteptate la un miting de protest, astazi, in centrul Capitalei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )