Libnet.ro
UNICEF

17:15

Guvernul de la Chisinau prognozeaza pentru 2019 un salariu mediu cu 9% mai mare

Adevărul Adevărul,
Guvernul de la Chisinau prognozeaza pentru 2019 un salariu mediu cu 9% mai mare

Guvernul prognozeaza pentru 2019 un salariul mediul lunar pe economie in cuantum de 6975 de lei lunar, cu 9% mai mare decat anul trecut in termeni nominali, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Budai, la Digi: Clar vom aproba bugetul pentru 2019 n februarie

Marius Budai, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, a declarat, miercuri seara, la Digi 24, ca bugetul pentru 2019 va fi sigur aprobat in februarie, potrivit Mediafax. Clar vom aproba bugetul in februarie. Clar il vom trimite domnului presedinte la promulgat. Evident ca exista un proiect de buget! Dar ce credeti ca a fost depus in CSAT? O hartie goala?! Un proiect de buget a fost depus in CSAT, a afirmat, miercuri seara, Marius Budai, la Digi 24.

Presedintie: Romania nu are inca buget pentru 2019 exclusiv din cauza incapacitatii Guvernului

Administratia Prezidentiala a precizat, miercuri, ca Romania nu are inca buget pentru 2019 exclusiv din cauza incapacitatii Guvernului de a concepe, pana in prezent, un proiect de buget sustenabil,.

Klaus Iohannis raspunde PSD: Guvernul este INCAPABIL sa conceapa BUGETUL pentru 2019

Klaus Iohannis reactioneaza dur dupa ce ministrul pentru Mediul de Afaceri, Stefan- Radu Oprea, a declarat ca bugetul pe anul 2019 nu este gata din cauza lipsei avizului CSAT. Presedintele arata ca au fost.

Programul Investeste in tine: Ministerul Finantelor a stabilit plafonul pentru 2019

Plafonul garantiilor acordate de stat in cadrul programului Investeste in tine va fi majorat la un miliard de lei in 2019, de la 600 de milioane de lei anul trecut, potrivit unui proiect de Hotarare de Guvern publicat de Ministerul Finantelor.

(P) Achizitie importanta pe piata economiei sustenabile: Sustainalytics cumpara GES International. Care sunt planurile pentru 2019?

Cel mai mare angajator in domeniul economiei sustenabile din Romania si lider global in consultanta si cercetare pentru sustenabilitate, Sustainalytics , a anuntat cumpararea GES International , furnizor de servicii de engagement, monitorizare si.

Care este salariul mediu pe economie prognozat pentru 2019 in R.Moldova

In anul 2019, salariul mediu pe economie va constitui 6. 975 lei, cu o crestere nominala de 9% fata de anul 2018 si o crestere reala de 3,9%, conform ultimei prognoze, realizate in septembrie 2018.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )