Libnet.ro
UNICEF

18:00

Guvernul cumpara avion de 10 mil. euro pentru presedinte, premier si demnitari

Antena3 Antena3,
Guvernul cumpara avion de 10 mil. euro pentru presedinte, premier si demnitari

Guvernul si-a propus sa achizitioneze, cu circa 10 milioane euro, o aeronava de 12 locuri pentru a fi folosita in deplasarile oficiale de catre presedintele Romaniei, prim-ministru, presedintii celor doua. continuă pe Antena3

Guvernul va cumpara un avion pentru demnitari. Ponta: Suntem singura tara din UE care nu are aeronava oficiala

Guvernul si-a propus sa achizitioneze, cu circa 10 milioane euro, o aeronava de 12 locuri pentru a fi folosita in deplasarile oficiale de catre presedintele Romaniei, prim-ministru, presedintii celor doua Camere ale Parlamentului si ministri, a anuntat premierul Victor Ponta.

Avocat RETINUT in dosarul spagii de 1,5 mil. euro.

Avocatul Lucian Bagia a fost retinut pentru 24 de ore in dosarul spagii de 1,5 milioane de euro, in care judecatoarea Veronica Cirstoiu este arestata preventiv, informeaza DNA, intr-un comunicat remis redactiei. Redam comunicatul DNA: Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus masura retinerii pentru 24 de ore fata de inculpatul BAGIA LUCIAN, avocat,in sarcina caruia s-au retinut infractiunile de trafic de influenta si fals in inscrisuri sub semnatura privata. La data .

NEPI vrea sa distribuie dividende sau actiuni noi de 23,6 mil. euro

Fondul sud-african de investitii imobiliare New Europe Property Investments NEPI) vrea sa distribuie actionarilor dividende sau actiuni noi in valoare de 23,6 milioane euro, pentru primele sase luni din acest an.

De ce renunta europarlamentarul PNL Ramona Manescu la un salariu de mii de euro pentru a fi sef la Transporturi

Europarlamentarul PNL Ramona Manescu este dispusa sa renunte la un salariu de mii de euro pentru unul mult mai mic, dupa ce a fost propusa la sefia Ministerului Turismului, a spus politicianul, duminica, la.

Steaua joaca astazi pentru 20 mil. euro. Cu banii incasati, Becali ar putea cumpara jumatate dintr-o banca locala

Steaua Bucuresti va juca in aceasta seara impotriva polonezilor de la Legia Varsovia, meci decisiv pentru calificarea clubului romanesc in grupele Ligii Campionilor UCL). In cazul unui rezultat pozitiv, Steaua se poate astepta la incasari de cel putin.

Mallul in care retailerii vand de 200 mil. euro/an mai are de platit 220 mil. euro din credit. Scadenta in 9 luni

AFI Europe negociaza cu mai multe banci refinantarea creditului de 234 milioane de euro obtinut in 2007 de la Hypo Real Estate Bank pentru construirea centrului comercial AFI Palace Cotroceni din Bucuresti, imprumut scadent in luna mai 2014 si din care.

Avocat ARESTAT in dosarul spagii de 1,5 mil. euro.

UPDATE: Avocatul Lucian Bagia a fost arestat pentru 29 de zile, pentru trafic de influenta si fals in inscrisuri, in dosarul Transgaz, in care Dinel Staicu i-a dat mita judecatoarei Curtii de Apel Bucuresti Veronica Cirstoiu, conform Mediafax. Instanta a admis propunerea procurorilor si a dispus emiterea unui mandat de arestare preventiva pe o perioada de 29 de zile pe numele avocatului Lucian Bagia. Decizia nu este definitiva, putand fi atacata cu recurs la instanta suprema. --- Avocatul .

Judecatoarea Sofica Dumitrascu, de la inalta Curte, audiata la DNA in dosarul spagii de ...

Judecatoarea Sofica Dumitrascu de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a fost citata de procurorii anticoruptie pentru a fi audiata in dosarul in care a fost arestata judecatoarea Veronica Carstoiu de la Curtea de Apel Bucuresti, acuzata ca a luat spaga de 1,5 milioane euro, pentru eliberarea din arest a lui Dinel Staicu, condamnat la 7 ani de inchisoare pentru devalizarea Bancii Internationale a Religiilor. Citeste si Motivele incatusarii lui Dinel Staicu. Vezi cum au fost .

Electromagnetica vrea sa investeasca pana la 10 milioane euro in achizitia de noi microhidrocentrale

Producatorul si furnizorul de electricitate Electromagnetica Bucuresti ELMA) intentioneaza sa investeasca pana la 10 milioane de euro in achizitia unor microhidrocentrale sau in dezvoltarea unor astfel de centrale noi, compania detinand deja 10 unitati. Propunerea va fi discutata in Adunarea Generala a Actionarilor companiei programata pentru 30 august, potrivit unui anunt al Electromagnetica, citat de Mediafax.

AS Monaco a platit 20 de milioane de euro pentru a rezilia contractul unui fotbalist

Internationalul francez Geoffrey Kondogbia a plecat de la FC Sevilla dupa ce si-a platit clauza de reziliere de 20 de milioane de euro si cel mai probabil va merge la AS Monaco, informeaza AFP. Potrivit.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )