Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul Dancila, prima fotografie oficiala, de grup, la Palatul Victoria

Antena3 Antena3,
Guvernul Dancila, prima fotografie oficiala, de grup, la Palatul Victoria

A fost postata prima fotografie oficiala a actualului Guvern Viorica Dancila. Astfel, cele noua femei, premierul si opt doamne ministru sunt in fata fotografiei, in timp ce domnii ministri sunt. continuă pe Antena3

Viorica Dancila si membrii Cabinetului sau au ajuns la Palatul Victoria, dupa ce au depus juramantul

Premierul Viorica Dancila si membrii Cabinetului sau au ajuns luni seara, la sediul Guvernului. Membrii noului Executiv au venit la Palatul Victoria dupa ceremonia de depunere a juramantului de investitura, care a avut loc la Palatul Cotroceni.

Premierul Dancila, prima decizie dupa instalarea la Palatul Victoria

Premierul Viorica Dancila i-a cerut ministrului de Finante, Eugen Teodorovici, sa prezinte pana marti o solutie in privinta formularului 600, astfel incat in prima sedinta de.

Viorica Dancila isi doreste trei ani la Palatul Victoria

Premierul Viorica Dancila a fost intrebata de jurnalisti, imediat dupa votul de investitura cand cre.

Guvernul Dancila a depus juramantul la Palatul Cotroceni

Ceremonia depunerii juramantului de investitura de catre membrii Guvernului Dancila va avea loc luni, la ora 19,30, la Palatul Cotroceni. Parlamentul a acordat luni votul de investitura.

Guvernul Dancila a trecut de Parlament

ACTUALIZARE 17:40 Guvernul Dancila a trecut de Parlament Guvernul condus de Viorica Dancila a fost investit de catre Parlament,astazi cu 282 de voturi favorabile, 136 de voturi impotriva si o abtinere. ------ * ACTUALIZARE 17:35 Votul pentru Guvernul Dancila si pentru programul de guvernare s-a incheiat ------ * ACTUALIZARE 17:30 Kelemen Hunor: Ne indreptam spre o situatie tragica si este irelevant daca pana in 2020 mai votam cinci guverne ------ * ACTUALIZARE 16:55 A inceput votul de investire a Guvernului Dancila ------ * ACTUALIZARE 16:50 Dancila: Guvernul va raspunde pentru oportunitatea deciziilor exclusiv in fata coalitiei de guvernare ------ * ACTUALIZARE 16:35 RALUCA TURCAN: Nu lasati ca paranoia lui Liviu Dragnea sa distruga complet Romania ------ * ACTUALIZARE 16:15 Dragnea: Doamna Viorica Dancila a respirat aerul occidental, s-a distantat de modul romanesc de a face politica ------ * ACTUALIZARE 15:55 Dancila: Nu voi introduce nicio taxa noua; vom renunta la formularul 600 ------ * ACTUALIZARE 15:45 Premierul desemnat, Viorica Dancila, a spus, in plenul reunit al Parlamentului, ca reprezinta, alaturi de Cabinetul sau, vointa politica a coalitiei majoritare din Parlament, spunandu-le parlamentarilor ca nu vor vota persoane, ci dorinta cetatenilor Romaniei exprimata la alegerile din decembrie 2016. ------ * ACTUALIZARE 15:40 Viorica Dancila: Obiectivul meu este ca in 2020 Romania sa fie in clasamentul celor mai puternice economii din UE ---- Senatul si Camera Deputatilor s-au reunit luni dupa-amiaza pentru votul privind Cabinetul Dancila. La sedinta si-au inregistrat prezenta 352 de parlamentari.

Calin Popescu Tariceanu, dupa ce Guvernul Dancila a fost investit de catre Parlament

Calin Popescu Tariceanu a sustinut un discurs in Parlament in urma aflarii voturilor pentru Guvernul Dancila. Parlamentul a acordat votul sau de investitura. Vreau sa profit de.

Guvernul Dancila a primit votul de incredere din partea Parlamentului. Cand va fi depus juramantul la Cotroceni

Guvernul Dancila a trecut de Parlament, luni, 282 de voturi pentru, 136 impotriva si o abtinere. Este al treilea cabinet PSD-ALDE din ultimul an. Noul Guvern va depuse.

Guvernul Dancila a primit votul de incredere din partea Parlamentului

Guvernul Dancila a trecut de Parlament, luni, 282 de voturi pentru, 136 impotriva si o abtinere. Este al treilea cabinet PSD-ALDE din ultimul an. Noul Guvern va depuse.

Al treilea guvern PSD-ALDE, investit de catre Parlament. 282 de voturi pentru Guvernul Dancila

Guvernul Dancila a primit votul de incredere din partea Parlamentului. 282 de parlamentari au votat pentru, 136 impotriva si o abtinere. Votul a fost secret cu bile. Programul de guvernare al.

Traian Basescu, avalansa de ironii in Parlament: Guvernul Dancila seamana cu un guvern de tara subdezvoltata, in care fiecarui trib trebuie sa i se dea cate ceva / De azi nu ii mai cert pe unguri ca vorbesc stricat limba romana, avem si noi unul care tai

De azi nu ii mai cert pe unguri ca vorbesc stricat limba romana, avem si noi unul care taie pamblica si care se plimba prin comisii spunand ca pamblica in Bucovina e regionalism. Ceva mai ridicol inca nu am auzit, a spus Traian Basescu, presedintele de onoare PMP, in discursul din Parlament cu ocazia votului pentru guvernul Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )