Libnet.ro
UNICEF

12:45

Guvernul Dancila restituie taxa auto pana la finalul lunii mai, anunta ministrul de Finante, Eugen Teodorovici

Antena3 Antena3,
Guvernul Dancila restituie taxa auto pana la finalul lunii mai, anunta ministrul de Finante, Eugen Teodorovici

Romanii care asteapta de ceva vreme restituirea taxei auto au un motiv de bucurie. Asta pentru ca Guvernul le va restitui banii celor care si-au cumparat masinipana la finalul lunii mai, anunta. continuă pe Antena3

Guvernul grabeste restituirea taxei auto, in luna mai. De unde provin banii inapoiati cetatenilor

Restituirea taxei auto ar fi trebuit sa se faca pana la sfarsitul lunii mai. A fost promisiunea ministrului Finantelor pentru majoritatea soferilor care au platit taxa auto, dar Viorica Dancila a schimbat termenul. UPDATE: Ar fi fost prea frumos ca sa fie adevarat. Termenul limita pana la care iti vei primi banii dati pe taxa [] .

Vesti bune pentru soferi! Taxa auto va fi restituita pana la sfarsitul anului. Anuntul a fost facut de premierul Dancila

Viorica Dancila sustine ca restituirea taxei auto catre cei indreptatiti se va incheia pana la sfarsitul acestui an. Premierul a declarat ca membrii cabinetului urmeaza sa adopte actul normativ .

Vesti bune pentru soferi! Taxa auto va fi restituita cat mai curand: 700 de milioane de lei au fost alocati pentru acest proiect

Viorica Dancila sustine ca restituirea taxei auto va fi restituita cat mai repede. Premierul a declarat ca membrii cabinetului urmeaza sa adopte actul normativ prin care sunt alocati banii necesari,.

Guvernul Dancila lucreaza la strategia nationala pentru Inteligenta Artificiala

Romania se afla in proces de elaborare a primei strategii nationale in domeniul Inteligentei Artificiale, document ce va fi postat pentru dezbatere publica pana la finele anului 2019, a anuntat miercuri ministrul Comunicatiilor Alexandru Petrescu, la reuniunea Consiliului Ministerial 2019 al Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE).

Guvernul Dancila se pregateste pentru scenariul iesirii din piata a administratorilor din Pilonul II de pensii si controlul celor 11 miliarde de euro din acest sistem

Guvernul a adoptat joi o Ordonanta de Urgenta prin care sa rezolve un vid legislativ din Pilonul II de pensii, respectiv situatia in care ies din piata toate cele sapte companii care gestioneaza cele peste 11 miliarde de euro ale celor peste 7,3 milioane de romani. Fondul de Garantare a Drepturilor din Sistemul de Pensii Private, controlat de ASF, va putea desfasura si activitatea de administrare speciala a activelor administratorilor care ies din piata, potrivit unui proiect de OUG obtinut de HotNews. ro. UPDATE Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici: Este o propunere facuta de ASF, aprobata astazi in Guvern, si care nu inseamna ca cineva nationalizeaza ceva. Absolut deloc.

Guvernul Dancila promite un stadion de 32.000 de locuri la Timisoara la standarde UEFA

Guvernul PSD anunta construirea unui stadion de fotbal modern, de 32. 000 de locuri la Timisoara. Vestea a fost data de vicepremierul Daniel Suciu, aflat in vizita in orasul de pe Bega. Cat de repede? Totul.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )