Libnet.ro
UNICEF

21:30

Guvernul din Italia aproba mama tuturor reformelor pentru reducerea birocratiei

B1 B1,
Guvernul din Italia aproba mama tuturor reformelor pentru reducerea birocratiei

Guvernul italian Giuseppe Conte a aprobat un pachet de masuri, marti, cu scopul de a reduce birocratia, care a fost aratata cu degetul in mai multe randuri pentru ca ar ingreuna cresterea celei de-a treia. continuă pe B1

Guvernul italian decreteaza and mama tuturor reformelor and pentru reducerea birocratiei

Guvernul Italiei a aprobat marti un pachet de masuri care ar trebui sa reduca birocratia, considerata de multa vreme un obstacol in calea cresterii economiei nationale, a treia ca marime din zona euro.

Guvernul italian a finalizat mama tuturor reformelor, menita sa reduca birocratia

Guvernul condus de Giuseppe Conte a aprobat marti un pachet de masuri menit sa reduca birocratia, considerata de multa vreme un obstacol pentru cresterea economiei italiene, a treia ca marime din zona euro.

Guvernul din Zimbabwe cumpara masini de lux oficialilor, in timp ce tara moare de foame

Guvernul din Zimbabwe a cheltuit milioane de dolari pe masini de lux pentru functionari inalti, in ciuda unei prabusiri economice din ce in ce mai profunde. Zeci de autoturisme Range Rovers si camioane Toyota in valoare de peste 40. 000 dolari, au fost distribuite ambasadorilor si functionarilor de stat, anunta The Guardian.

Patru romani ar fi obtinut circa 1,6 milioane de euro dupa ce au postat anunturi false pe diferite site-uri Ordinul de ancheta, emis de autoritatile din Italia

Politia Romana anunta destructurarea unei grupari formate din patru romani care in perioada ianuarie 2018 - aprilie 2019 ar fi comis fraude informatice prin intermediul mai multor platforme online, prin postarea de oferte false. Ei ar fi creat astfel un prejudiciu de aproximativ 1,6 milioane de euro.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )