Libnet.ro
UNICEF

12:15

Guvernul din umbra al PDL cere retragerea din Parlament a proiectului Rosia Montana

Adevărul Adevărul,
Guvernul din umbra al PDL cere retragerea din Parlament a proiectului Rosia Montana

Guvernul alternativ al PDL a decis joi sa solicite Guvernului Ponta retragerea proiectului Rosia Montana din Parlament pe motiv ca este neconstitutional. in plus, democrat-liberalii dorescformarea unui grup de lucru care sa elaboreze un raport si stabilirea unui dialog cu protestatarii. continuă pe Adevărul

Guvernul alternativ al PDL cere retragerea din Parlament a proiectului privind Rosia Montana.

Guvernul alternativ al PDL a discutat, joi, despre proiectul Rosia Montana, stabilind sa reitereze o serie de solicitari catre Guvernul Ponta - retragerea proiectului din Parlament pe motiv ca este neconstitutional, formarea unui grup de lucru care sa elaboreze un raport si dialog cu protestatarii, transmite Mediafax. Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu, premierul guvernului alternativ al PDL, a facut aceste precizari la o conferinta de presa, aratand ca in prima sedinta a guvernului .

Catalin Predoiu discuta online cu cititorii HotNews.ro miercuri, de la ora 13.30, despre guvernul din umbra al PDL

Prim-ministrul guvernului alternativ al PDL, Catalin Predoiu, a anuntat, luni, componenta guvernului din umbra. Vezi aici componenta guvernului alternativa. Cum si pe ce criterii au fost alesi cei care formeaza asa numitul cabinet din umbra al PDL? Cat de bine isi face PDL datoria in opozitie si cat de activa este noua garnitura de politicieni impinsi in fata de partidul condus de Vasile Blaga? Cat de credibil este numele propus la functia de premier? Catalin Predoiu, prim-vicepresedinte PDL, discuta online cu cititorii HotNews. ro miercuri, de la ora 13. Puneti intrebari prin formularul de comentarii de la finalul articolului .

LIVE VIDEO TEXT Catalin Predoiu discuta online cu cititorii HotNews.ro despre guvernul din umbra al PDL

Prim-ministrul guvernului alternativ al PDL, Catalin Predoiu, a anuntat, luni, componenta guvernului din umbra. Vezi aici componenta guvernului alternativa. Cum si pe ce criterii au fost alesi cei care formeaza asa numitul cabinet din umbra al PDL? Cat de bine isi face PDL datoria in opozitie si cat de activa este noua garnitura de politicieni impinsi in fata de partidul condus de Vasile Blaga? Cat de credibil este numele propus la functia de premier? Catalin Predoiu, prim-vicepresedinte PDL, discuta online cu cititorii HotNews. ro.

Catalin Predoiu a discutat online cu cititorii HotNews.ro despre guvernul din umbra al PDL

Prim-ministrul guvernului alternativ al PDL, Catalin Predoiu, a anuntat, luni, componenta guvernului din umbra. Vezi aici componenta guvernului alternativa. Cum si pe ce criterii au fost alesi cei care formeaza asa numitul cabinet din umbra al PDL? Cat de bine isi face PDL datoria in opozitie si cat de activa este noua garnitura de politicieni impinsi in fata de partidul condus de Vasile Blaga? Cat de credibil este numele propus la functia de premier? Catalin Predoiu, prim-vicepresedinte PDL, a discutat online cu cititorii HotNews. ro. Intalnirea s-a incheiat.

Guvernul din umbra al PDL nu are multe nume noi. Iata lista guvernului alternativ

PDL isi anunta astazi Guvernul alternativ. Guvernul din umbra ar urma sa-l aiba premier pe Catalin Predoiu. Surse spun ca guvernul PDL nu prea are nume noi si ca in majoritate ar fi vorba de oameni care au.

Guvernul din umbra al PDL: Macovei la Justitie si Andreea Paul la Economie.

UPDATE: Prim-ministrul guvernului alternativ al PDL, Catalin Predoiu, a anuntat, luni, componenta acestui guvern, transmite Mediafax. Printre ministrii din umbra se afla Monica Macovei, la Justitie, Gheorghe Ialomitianu - Finante, Andreea Paul - Economie, Gheorghe Stefan - Agricultura si Lucian Bode - Energie. Catalin Predoiu a precizat ca guvernul alternativ al PDL are 16 portofolii, sase din 10 ministri sunt femei, noua din 16 ministri sunt oameni noi, iar media de varsta este de 45 de .

Blaga: Guvernul din umbra al PDL va avea mai putine ministere. in Germani ajung 15

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca guvernul alternativ al PDL va avea mai putine ministere, dupa modelul german, nu 27 cate numara actualul Executiv.

Blaga: Guvernul din umbra al PDL va avea mai putine ministere. in Germania ajung 15

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca guvernul alternativ al PDL va avea mai putine ministere, dupa modelul german, nu 27 cate numara actualul Executiv.

AUDIO VIDEO Cum explica premierul guvernului din umbra al PDL ca ministrii sai, care vor sa reprezinte dreapta, sunt marea majoritate angajati la stat

Doar doi din cei 16 ministri ai guvernului alternativa prezentat de PDL au legatura cu mediul privat, restul fiind politicieni angajati la stat in conditiile in care partidul pretinde ca reprezinta interesele electoratului de dreapta. Premierul din umbra al guvernului alternativa, Catalin Predoiu, a explicat, intr-un interviu pentru HotNews. ro, ca a avut discutii cu tehnocrati si oameni de afaceri, dar ca acestia refuza sa intre in politica sau sa-si asume o pozitie vizibila. Legat de acest guvern, am avut discutii si cu tehnocrati, si nu putine. Discuta, discuta, si in final spun nu, e prea complicat, prefer salariul de la multinationala, prefer dividendele de la propria companie, e greu, e murdar in politica. In felul asta nu ajungem nicaieri. Adevarata responsabilitate e sa spui, da, ok, imi suflec manecile si ma duc sa fac curat, a spus Predoiu. Intra in articol pentru a asculta interviul integral in varianta AUDIO si vezi fragmente VIDEO. Ce spune Predoiu despre o eventuala candidatura la prezidentiale in 2014 si cum raspunde acuzatiilor lansate de Traian Basescu ca a fugit de raspundere cat era ministru prin delegarea semnaturii catre secretarii de stat .

Ministrii din umbra ai PDL, locotenentii lui Blaga

Din cei 16 oameni care formeaza guvernul din umbra al PDL, 13 fac parte din tabara lui Vasile Blaga. Lista cu posibilii ministri arata ca Vasile Blaga, presedintele PDL, incearca sa-si propulseze apropiatii catre un fotoliu ministerial.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )